запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Вантажі із США: швидко надійно, якісно

США – країна, що пропонує один із найбільших ринків світу. Американська продукція користується популярністю у багатьох країнах світу. Українські підприємці часто стикаються з проблемою організації постачання. Причина тому відсутність доставки товарів багатьох магазинів в Україну.
 

Унікальність американського ринку


Українців залучають покупки до США з багатьох причин:

  • широкий асортимент продукції: в Америці є все (одяг, взуття, прикраси та багато іншого). Країна пропонує товари, які не можна купити в Україні (наприклад, професійна косметика). Крім того, доставка зі США в Україну користується популярністю через наявність якісних, всесвітньо відомих гаджетів (від компанії Apple та ін.)
  • актуальність: замовляючи товари із США, українець може отримувати товари, які ще не з'явилися на прилавках магазинів України;
  • економія: покупки, що здійснюються безпосередньо зі США, обходяться дешевше. Американські магазини регулярно проводять розпродажі з більшими реальними знижками (до 70-80%). Діє кешбек, що дозволяє повернути частину витрачених коштів.


Доставку товарів здійснюють спеціалізовані компанії. Вони можуть привести товар до дверей замовника. Основні способи доставки із США в Україну:

  1. Морська. Найбільш економічний варіант, особливо для великогабаритних вантажів. Однак доставка морем може займати досить багато часу, аж до місяця.
  2. Авіадоставка. Підходить для термінової доставки чи транспортування цінних товарів. Вантаж може прибути до місця призначення вже за 10 днів. При експрес-доставці – через 3 дні.


Представництва та склади компанії-транспортувальника у різних населених пунктах Америки можуть прискорити процес доставки. Мультимодальні перевезення через європейські порти допомагають ще більше знизити витрати.
 

Вартість транспортування вантажу


З кожним роком кількість перевезень із США в Україну зростає. Вартість доставки безпосередньо залежить від способу перевезення (морський чи авіаційний). У свою чергу, він вибирається в залежності від характеру вантажу. Морські перевезення дешевші, їх використовують для перевезення не термінових великогабаритних вантажів. Ціна залежить від:

  • відстань;
  • тип товарів, що транспортуються;
  • вага;
  • обсяг.


Вартість доставки розраховується індивідуально. Підсумкова вартість залежить від характеристик вантажу та терміновості.