запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Ticket Bus Travel: Як обрати ідеальний автобус Варшава – Ужгород

Послуги трансферів за кордон дуже популярні в Україні, на цьому ринку існує безліч перевізників, які запекло борються за клієнтів. Фірма «Ticket Bus Travel»  безперечно є однією з кращих логістичних компаній в країні. Перевізник гарантує клієнтам автобус Варшава – Ужгород https://ticket-bus.travel/bus/warszawa-uzhgorod, який відповідає європейському рівню пасажирських перевезень.
 

Рейси здійснюються Східною та Центральною Європою (Угорщиною, Словаччиною, Польщею, Румунією). Варто додати, що ціни на послуги фірми є по-справжньому демократичними, це є мотивацією звертатися до цього перевізника.
 

Чому варто звернутись до компанії?


Поїздка трансфером набагато зручніша за поїздки на поїзді та рейсовими автобусами, при цьому не набагато дорожча. Головний плюс трансферу – це комфорт. В автопарку у компанії присутні:

  • автобуси;
  • мінівени;
  • седани.


Всі вони обладнані кондиціонером, сидіння максимально зручні.


Характерною особливістю є те, що нема фіксованого графіка зупинок, на відміну від поїздів та автобусів. Кожен пасажир може попрохати зробити зупинку, якщо виникає необхідність.


Скористатися послугами дуже просто. Треба замовити квитки на офіційному сайті компанії-перевізника або зателефонувати за контактними номерами, вказаними там же. Якщо ви зареєстровані на сайті, то з кожної поїздки вам йтиме накопичувальна знижка у розмірі 3%.


Ціни на білети залежать від сезону та рівня комфорту транспортного засобу. Зазвичай вартість квитка на автобус з Варшави до Ужгорода становить від 1200 грн.
 

Додаткові послуги


Окрім квитків можна додатково придбати напої та льодяники (особливо корисно тим, кого нудить в дорозі). Автівки рухаються максимально зручним та коротким маршрутом через Польщу та Україну. На шляху слідування розташовано чимало кафе та магазинів, де можна купити їжу та напої, якщо виникає таке бажання.