запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Як вибрати надійний інтим магазин для онлайн-покупок

Одним із найпростіших способів урізноманітнити інтимне життя, додати в ліжко вогню та зміцнити відносини між партнерами є використання секс-іграшок. Але насамперед їх треба купити. А для цього вибрати надійний інтернет-магазин. На просторах інтернету багато сайтів, які пропонують інтимні товари, але не всі можуть гарантувати їхню якість, забезпечити високий рівень сервісу клієнтам. Тому перше завдання, яке необхідно вирішити, збираючись купити іграшки 18+ – вибір надійного секс-шопу. Розкажемо, на що звертати увагу.
 


 

Хто відвідує секс-шопи та чому?


Найчастіше інтимні іграшки купують молоді люди та сімейні пари. Перші – шукають змогу реалізації фантазій, вивчення нових способів насолоди. Молодь відкрита до експериментів, більш розкута, тому із задоволенням (у прямому розумінні) пробує різні аксесуари, аксесуари, пристрої. У такий спосіб вони не тільки привносять в інтимне життя більше фарб, а й вивчають свої переваги.


Сімейні пари (зазвичай середнього віку) приходять у секс-шоп, щоб урізноманітнити інтим. Коли сексуальне життя стає нудним, звичні сценарії набридають, то використання іграшок 18+ допомагає відродити пристрасть у стосунках. Для багатьох пар саме покращення сексуального життя може стати своєрідною терапією, яка допоможе вберегти стосунки.


При цьому всі без винятку клієнти секс-шопів стикаються з дилемою – де купувати інтимні девайси? Продаються вони і в традиційних секс-шопах, так і в інтернеті. Щоб визначитись, варто розібратися в особливостях кожного виду магазинів.
 

Онлайн майданчик чи офлайн магазин - що вибрати?


Щоб розуміти різницю, важливо оцінити всі плюси та мінуси обох варіантів покупки.


Онлайн-майданчики зручні насамперед через доступність. Можна в будь-який момент пошопитися, підібрати товари, що цікавлять, порівняти ціни в різних магазинах. До плюсів варто віднести:

  • великий асортимент;
  • нижчі ціни (порівняно з традиційними магазинами);
  • конфіденційність звернення (не потрібно безпосередньо контактувати з консультантами та іншими відвідувачами).


Але при цьому є очевидний мінус – доведеться кілька днів чекати, перш ніж випробувати новий секс-девайс.


Традиційні магазини на тлі цього мінусу виграють. Адже товар у них одразу можна забрати додому, випробувати того ж вечора. Також у офлайн секс-шопах зручно вибирати девайси, візуально порівнюючи різні моделі. Але в той же час є ряд мінусів, які часто відштовхують відвідувачів:

  • менший асортимент;
  • більш високі ціни (у вартість включено витрати на оренду, оплату роботи персоналу);
  • ризик зустріти знайомих;
  • необхідність прямого контакту з продавцем, що може спричинити збентеження.


Ще один момент, який важливо врахувати – доступність. Якщо інтим-магазину немає у вашому районі чи населеному пункті, необхідно витрачати час на поїздку до найближчого секс-шопу.


На тлі очевидних мінусів традиційних магазинів, не дивує, що більшість все ж таки віддає перевагу онлайн-майданчикам. Але важливо вибрати надійний сайт.
 

Що відрізняє хороший секс-шоп онлайн від інших?


Є кілька критеріїв, за якими можна визначити надійність інтим-сайту:

  1. Конфіденційність клієнтів. З огляду на делікатність тематики магазин повинен створити умови, за яких клієнтам не довелося б контактувати face-to-face з менеджерами.
  2. Анонімність упакування. Вся продукція має вирушати в тарі без розпізнавальних знаків, у непрозорому матеріалі.
  3. Якісна консультація. Важливо, щоб менеджери могли надати професійну допомогу в онлайн-чаті, через емейл, месенджери по телефону (на вибір клієнта).
  4. Сертифіковані товари Наявність документа підтверджує якість секс-іграшок, використання безпечних матеріалів, нешкідливість здоров'ю.
  5. Оперативне оброблення замовлення, швидке відправлення клієнту.


Також добре, якщо магазин пропонуватиме різні бонусні програми, знижки для постійних клієнтів. Таким чином, можна заощадити на покупці девайсів.


Усі ці умови пропонує секс-шоп інтернет-магазин TALLA. Його також відрізняє великий асортимент інтимних товарів 18+ ​​на будь-який смак та переваги. При цьому вся продукція – виробництва відомих брендів, має сертифікати якості та супроводжується гарантією.


Загалом, покупка секс-іграшок вже може стати пікантною пригодою. Ще на стадії вибору можна скласти гарячі сценарії їхнього використання, дізнатися про новинки товарів. Головне, купувати їх у надійному магазині, де не лише запропонують усе, що цікавить, а й комфортні умови для здійснення покупки.