запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Доставка вантажів з Європи поїздом: особливості та переваги



>

Щоб заощадити на доставці вантажів з Європи, можна організувати їхнє транспортування поїздом. Залізничні вантажоперевезення є найдоступнішими, надійнішими та безпечнішими. Докладніше про всі особливості та переваги читайте у нашій статті.


Позитивні якості


Доставка з Іспанії
або будь-якої іншої європейської країни вантажів на поїзді має низку незаперечних переваг:

  • склади не залежать від погодних умов, а пересуваються згідно з розкладом. Це гарантує прибуття вантажу у визначений термін. А ось вантажний літак нерідко скасовує рейс або здійснює екстрену посадку через несприятливі погодні умови;

  • склади мають більшу місткість, що дозволяє перевозити вантажі будь-яких габаритів. Зазвичай поїздом транспортують вугілля, метал, будівельні матеріали тощо, оскільки автомобілі чи літаки мають обмеження за вагою;

  • розгалужена залізнична мережа дозволяє побудувати найбільш оптимальний маршрут з погляду логістики та економії;

  • сучасні рефрижераторні вагони забезпечують надійне збереження вантажу. У них навіть допускається перевезення продуктів харчування, що швидко псуються.


Таким чином, за рахунок високої вантажопідйомності та місткості вартість залізничних перевезень залишається доступною для більшості власників бізнесу.


Особливості доставки залізничним транспортом


Вантажні перевезення залізничним транспортом практичні та вигідні. Щоб доставка вантажів з Польщі до України таким чином пройшла вдало, слід враховувати такі фактори:

  • перевезення вантажними складами добре підходять для транспортування на великі відстані рідких та насипних вантажів;

  • залізничний транспорт підходить для організації мультимодальних перевезень, коли використовується кілька видів транспорту;

  • при плануванні часу прибуття вантажу до пункту призначення необхідно враховувати актуальний розклад вокзалів.

Щоб доставка пройшла вдало, довірити її організацію варто логістичній компанії. Спроба самостійно доставити вантаж, не знаючи всіх тонкощів, може призвести до затримки товару та збитків.


Види вагонів

Доставка вантажу залізничним транспортом є безпечною з точки зору його збереження. До кожного виду товару підбирається певний вид вагона, який враховуватиме його особливості. Більшість вантажів використовують універсальні вагони. Вони можуть бути критими, у вигляді відкритих платформ, напіввагони. У критих вагонах транспортують вантаж, який може бути пошкоджений факторами довкілля. Це насамперед продукти харчування, паперові вироби, продукція легкої промисловості. Платформи та напіввагони призначені для вантажів, які стійко переносять атмосферні явища. До них належать будівельні матеріали, вугілля, контейнери, автомобілі.