запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Комфорт та безпека: чому українські водії обирають автомобілі Citroen

Французьку компанію Citroen знають у всьому світі завдяки комфортним, гарним та безпечним автомобілям, різні моделі яких можна щодня бачити на дорогах багатьох країн, у тому числі й України.


Історія марки почалася в 1919 році, коли її засновник, Андре Сітроен, вирішив перетворити фабрику, яка раніше виробляла артилерійські снаряди, на автомобільний завод. Спочатку компанія випускала недорогі моделі машин із простим дизайном та доступні для масового споживача, а в 1934 році почалося масове виробництво передньопривідних автомобілів. Саме тоді прийшов перший справжній успіх.
 


Citroen і сьогодні залишається однією з найпопулярніших марок у світі. А контрактні двигуни для її машин — товар, який користується неабиякою популярністю і в Україні. Щоб вибрати та замовити відповідний агрегат для своєї «ластівки», переходьте за посиланням https://euromotors.com.ua/category/dvigatel/kupit-kontraktniy-dvigatel-citroen-dvs-b-u/ у каталозі інтернет-магазину автозапчастин EuroMotors, де представлений широкий вибір деталей для іномарок.
 

Які моделі авто випускає Сітроен


Своїх клієнтів компанія радує великим вибором автомобілів. Модельний ряд включає такі види:

  • маленькі автомобілі;
  • мінівен;
  • авто представницького класу;
  • кросовери;
  • сімейних автомобілів.

Незалежно від моделі, машина Сітроен буде надійною у роботі. А щоб продовжити термін її служби, необхідно використовувати тільки якісні паливно-мастильні матеріали.
 

На що варто звернути увагу власникам автомобілів Citroen 


Комфорт, безпека, привабливий зовнішній вигляд і сучасна «начинка» — це переваги транспортних засобів, що випускаються компанією, але є в них і вразливі місця, про які потрібно знати власникам. Головним серед них є двигун, який може виявитися дуже примхливим «товаришем», що потребує особливого ставлення та дбайливого поводження.  


У багатьох автомобілях Сітроен, які потрапляють на вторинний ринок, стоять мотори старого зразка (випущені в 1986 році), і якщо їх деталі виходять з ладу, їхня заміна коштує занадто дорого. У таких випадках простіше та вигідніше повністю замінити застарілий двигун на контрактний.


Автомобілі Сітроен зручні та комфортні як для ділових поїздок, так і для сімейних. І навіть якщо якісь запчастини виходять з ладу, замінити їх на оригінальні допоможе EuroMotors.


Вибирайте потрібні деталі, замовляйте та повертайте свого «залізного коня» до життя.