запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Куди поїхати на відпочинок в Україні

Україна - неймовірно багата своєю природою, і в якому б напрямку ви не їхали, і що б не шукали, саме тут ви знайдете і різні кліматичні зони, і варіанти для активного чи релакс відпочинку, і туристичні маршрути для пішого туризму чи відпочинку з родиною. Все, чого душа забажає для відпустки! Одним із найпопулярніших для туристів сьогодні є відпочинок в Карпатах, де можна насолодитися чудовими краєвидами, свіжим повітрям та обрати саме той варіант відпочинку, який вам до душі.
 


 

Відпочинок у Карпатах - єднання з природою 


Величні гори, стрімкі річки, густі ліси та кришталево чисті озера створюють ідеальні умови для активного відпочинку та рекреації. Тут на вас чекають мальовничі маршрути для піших і велосипедних прогулянок, можливості для рафтингу на бурхливих річках, а також цікаві екскурсії до місцевих сіл з їх автентичною культурою та кухнею. Зимовий період приваблює любителів лиж і сноуборду на популярні гірськолижні курорти, такі як Буковель, Драгобрат, Плай тощо. Всупереч загальноприйнятій думці, не всі люблять популярні курорти, де багатолюдно, більшість людей, що планує поїздку в гори, шукає затишку та можливості насолодитися тишею і красою без натовпу туристів. Якщо і ви до них належите, то вам точно потрібно розглянути відпочинок в Яремче - мальовничій перлині Карпат, що зачаровує туристів своєю красою та спокійною атмосферою. Тут ви знайдете і затишні садиби, і цікаві туристичні маршрути, і неймовірних людей, в який би сезон не приїхали, тут вам запропонують безліч варіантів відпочинку, а мандрівка залишить незабутні враження.
 

Мандрівки історичними маршрутами та чудеса української природи


Історія України багата і розмаїта, хоча пам’яток і залишилось не так багато, як хотілось би зберегти, але в кожному регіоні ви однозначно знайдете, що відвідати. У нас надзвичайно велика кількість замків на території Україні і кожен має свою багату історію: Кам'янець-Подільський, Хотин, Мукачево, Олеський замок та багато інших. Поряд з ними завжди можна знайти місця для прогулянок, адже багато з історичних пам’яток мають поряд парки, дендропарки, природні чи рукотворні водойми. 


Від захоплюючих Карпат до спокійних пляжів Чорного та Азовського морів, від старовинних замків до мальовничих природних куточків - в Україні є тисячі варіантів для відпустки вашої мрії. Плануючи свою наступну подорож, обов'язково зверніть увагу на ресурс https://travel-guide.in.ua/, який допоможе вам знайти найкращі пропозиції для відпочинку та екскурсій по Україні.