запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Віза до Тайваню: види та основні документи.



Гордий острів Тайвань - чудове місце для тривалого відпочинку. Другу назву йому ще у шістнадцятому столітті подарували європейські мореплавці. Вони були вражені дивовижною красою цього місця, що назвали його Формоза. У перекладі з португальської це слово означає «прекрасний». Тайванські курорти незмінно приваблюють туристів із різних країн світу заповідниками та національними парками, гідним пляжним відпочинком, архітектурними пам'ятками.


Багато гурманів прямують сюди, щоб скуштувати різні сорти кращого чаю. А бізнесмени регулярно відвідують ділові виставки та форуми, міжнародні конференції, які нерідко відбуваються на Тайвані. Щоб оперативно оформити візу для відвідування острова, громадянин України повинен відвідати консульство. у Москві. Але можна нікуди не їздити, якщо звернутися до експертів, які передадуть документацію без участі замовника. Попередньо вони допоможуть із заповненням анкети та збором необхідних паперів для оформлення візи без бюрократичної тяганини.


Які документи потрібні


Громадянин України для виїзду до китайської провінції повинен мати при собі закордонний паспорт, термін дії якого не менш як шість місяців. Потрібні дві фотографії 3х4 см і правильно заповнена анкета. Фахівці відповідають за бронювання номера в готелі та авіаквитка, складають грамотний план поїздки. Щоб отримати візу, необхідно надати довідку з місця роботи та документ, що підтверджує наявність рахунку у банку.



Українці можуть виїхати до Тайваню з багаторазовою чи одноразовою в'їзною, резидентською візами. Останній варіант актуальний для тих, хто планує здобувати освіту або шукати роботу. В'їзні візи часто оформлюють бізнесмени, які мають міцні ділові зв'язки в країні, прагнуть їх зміцнити. Підприємці, керівники великих компаній нерідко шукають важливих ділових партнерів на території Тайваню.


Туристам на замітку


Тим, хто збирається отримати туристичну візу для відпочинку в мальовничій країні, слід орієнтуватися на період з кінця вересня до початку травня. У літні місяці тут дуже спекотно. У середині травня починається сезон дощів, тож із відпочинком нічого не вийде. Осінньо-зимовий оксамитовий сезон оздоблений святкуванням китайського Нового року. Але в цей час вартість путівок трохи завищена. Тому займатися оформленням візи потрібно завчасно.