запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Які товари треба купувати за акціями, щоби робити запаси: список

Придбати різні товари під час акцій – це розумний спосіб заощадити гроші та зробити запас продуктів тривалого зберігання. Але важливо знати, які саме товари слід купувати, віддаючи їм пріоритет під час розпродажів та спеціальних пропозицій. Про це й йтиметься у статті.
 


 

Продукти харчування з тривалим терміном придатності


Ці продукти можуть зберігатися місяцями і навіть роками, і при цьому не псується. До найбільш затребуваних товарів такого плану входять:

  1. Консерви - м'ясні, рибні, овочеві, фруктові, бобові. Вони використовуються для приготування різних страв і мають високу харчову цінність, особливо за умови низького вмісту натрію і цукру.
  2. Крупи - рис, ячмінь, овес, гречка, кіноа. Це універсальні продукти, що є основою багатьох ситних страв.
  3. Бобові - сочевиця, квасоля та нут. Вони багаті на рослинний білок і клітковину, що робить їх цінним доповненням будь-якого раціону.
  4. Макаронні вироби - спагетті, ріжки, вермішель, черепашки. Звичайна упаковка макарон із твердих сортів пшениці може зберігатися 2 роки, що дуже зручно для тих, хто робить продуктові запаси на кілька місяців наперед. При цьому макарони дуже легко і швидко готувати, а ще вони чудово поєднуються з різноманітними соусами та добавками.
  5. Борошно та основні інгредієнти для випічки — цукор, розпушувач, харчова сода, сухі дріжджі, сіль. Борошно краще зберігати в герметичному контейнері в прохолодному сухому місці не більше року, тоді як інші інгредієнти мають більш тривалий термін придатності.
  6. Рослинні олії - оливкова, соняшникова, кокосова. При правильному зберіганні запечатані пляшки можна тримати в коморі кілька років, не переживаючи, що вони зіпсуються.
  7. Горіхові пасти – арахісова, фундучна, мигдальна. Ці пасти, які можна придбати у маркеті важливих штук MAUDAU, дуже поживні та корисні, а головне, їх можна зберігати кілька місяців поза холодильником.
  8. Приправи, спеції та сушені трави – перець, часниковий порошок, цибульний порошок, паприка, чилі, орегано, базилік, кмин. Зберігати спеції рекомендується у герметичних ємностях у прохолодному сухому місці.


Часто в магазинах пропонуються по акціях оптові партії перерахованих вище продуктів. Якщо будинки є місцем для зберігання, можна сміливо купувати такі товари у великих обсягах, створюючи запаси на різні непередбачені випадки.
 

Товари для дому та гігієни


Крім продуктів харчування під час розпродажів можна запасатись господарськими та гігієнічними товарами, які також можуть зберігатися досить довго. До найбільш необхідних товарів для дому входять туалетний папір і паперові рушники, побутові засоби для чищення (гель для миття посуду, пральний порошок, відбілювач, мило), а також засоби особистої гігієни (шампунь, зубні пасти, дезодоранти, засоби жіночої гігієни). Під час акцій дуже зручно купувати кілька великих пачок таких товарів і після користуватися ними в міру необхідності.