запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Системи автономної каналізації від Green Era

Навіть сьогодні централізовану каналізаційну систему можна вважати найвидатніших винаходів інженерної думки. Проте, коли підключення до неї неможливе, власнику житла доводиться на власний розсуд облаштовувати систему відведення каналізаційних стоків. В каталозі на сайті https://greenera.com.ua/catalog/avtonomn-kanal-zats-i/ ви знайдете широкий вибір автономних каналізаційних систем, серед яких завжди можна найти оптимальний для вас варіант. До вашої уваги – декілька найпопулярніших видів локальних каналізаційних систем.
 


 

Біологічна станція очищення каналізаційних стоків


Біостанція очищення каналізаційних стоків – це герметична ємність з міцного пластику, розділена на декілька камер. В такій системі реалізується технологія перероблення каналізаційних відходів, завдяки життєдіяльності анаеробних та аеробних бактерій, а також – ефективній утилізації та отримання очищеної води.


Основні переваги каналізаційної системи з біо очисткою:

  • швидка окупність, завдяки економії на послугах асенізаторів;
  • екологічно чистий процес очищення та утилізації відходів, без ризику забруднення ґрунту та підземних вод;
  • відсутність неприємного запаху;
  • можливість використання кінцевих продуктів перероблення відходів: води – для поливу, мулу – у якості органічного добрива. 


Автономна каналізація 


Проста та невибаглива в експлуатації система, головним елементом якої є накопичувальний бак з полімерного матеріалу для збору каналізаційних відходів, які потрібно періодично відкачувати. Основні переваги такої системи – це доступна вартість та просте обслуговування. 
 

Септик для відстоювання стоків


Це ємність розділена на відсіки (або систему ємностей), що забезпечує поступове очищення стоків та їхнє відведення. Використання септика потребує облаштування колодязя та поля фільтрації, отже, має обмеження у використанні. 


Шукаєте найбільш довершену та зручну в експлуатації систему автономної каналізації? В нашому каталозі ви знайдете великий вибір варіантів – для приватного та заміського будинку, дачної ділянки або котеджу.


Телефонуйте 099-08-948-08 або 098-08-948-08 чи залишайте заявку на сайті https://greenera.com.ua/ і ми зв’яжемося з вами найближчим часом.