запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Невідкладна стоматологічна допомога: що потрібно знати


 

Один із найінтенсивніших видів болю, що здатна відчувати людина, — зубний. Він може виникнути раптово, у вихідний день або вночі. При цьому симптоми настільки нестерпні, що пацієнт не може ні їсти, ні пити, ні навіть думати про щось інше. У таких випадках справжнім порятунком стане майже цілодобова стоматологія Київ у центрі Oxford Medical — фахівці працюють щодня, щоби надавати невідкладну допомогу. 
 

У яких випадках потрібно терміново звертатися до стоматолога?


Існують ситуації, коли відкладати візит до спеціаліста не можна, адже це може призвести до розвитку серйозних ускладнень. Серед найбільш поширених проблем:

  • вибитий, надламаний або розхитаний зуб — якщо корені залишилися цілими, у фахівців є шанс зафіксувати його на місці та в майбутньому обійтися без встановлення імпланта; 
  • гострий пульпіт — це запалення зубного нерва, яке супроводжується сильним пульсівним болем, часто із підвищенням температури тіла; 
  • абсцес — гнійне запалення в області кореня зуба або ясен, що може швидко поширюватися на навколишні тканини; 
  • перикоронарит — запалення ясен навколо зуба мудрості, яке викликає біль та сильний набряк. 

Терміново шукати спеціалістів потрібно також тоді, коли після видалення зубів або іншої стоматологічної процедури спостерігається сильна кровотеча, запаморочення, втрата свідомості. 
 

Де у Києві отримати невідкладну стоматологічну допомогу? 


Якщо зубний біль спіткав зненацька, ви можете звернутися за допомогою у медичний центр Oxford Medical. У клініці працюють досвідчені стоматологи різних напрямків — від спеціалістів загального профілю до хірургів та імплантологів. 


Установа оснащена передовим обладнанням. Це дає змогу швидко встановити правильний діагноз та розпочати лікування. При цьому фахівці роблять усе можливе для комфорту пацієнтів навіть в екстрених випадках, використовуючи сучасні ефективні методи анестезії. 


Щоб отримати допомогу без попереднього запису, зателефонуйте до контакт-центру Oxford Medical та поясніть ситуацію. Адміністрація зробить усе можливе, щоби ви змогли потрапити до відповідного спеціаліста без черги.