запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Дивовижні фінансування ідеї для вашого бізнесу

Новини бізнесу на UkrNews24.net


Групи Mastermind та CEO давно користуються популярністю серед підприємців, які прагнуть вивчити нові стратегії та ідеї для покращення своєї діяльності.


Ні для кого не секрет, чому. Ці групи забезпечують безпечне середовище, в якому підприємці можуть ділитися досвідом та отримувати уроки з досвіду інших членів, а також у виконавчого директора, який очолює групу, та у всіх доповідачів, які роблять для неї презентації. Підприємці зазвичай аплодують цим групам за їхню здатність допомагати будувати відносини, які роблять істотний внесок у успіх їхнього бізнесу, а іноді навіть у їхню особисту життя.


Але все частіше групи топ-менеджерів та керівників також стають каналом для зв'язку власників бізнесу з інвесторами, надаючи підприємцям новий спосіб доступу та залучення капіталу.


Багаті сім'ї, які шукають альтернативні інвестиції та нові ідеї фінансування


Ця тенденція обумовлена ​​переважно односімейними офісами. Офіс на одну сім'ю - це організація, яка займається численними та різноманітними потребами та потребами однієї, надзвичайно багатої сім'ї. Наприклад, «типова» сім'я, яка використовує офіс на одну сім'ю, може мати загальну чисту вартість у кілька сотень мільйонів доларів. Число офісів на одну сім'ю у всьому світі швидко зростає, частково через вибух надмірного приватного багатства.


«Ми бачимо, як все більше керівників офісів для однієї сім'ї, як членів сім'ї, так і не членів сім'ї, відвідують різні конклави», - каже Анджело Роблс , засновник та генеральний директор Асоціації сімейних офісів та автор Effective Family Office. «Все більше людей збираються на такі заходи, як Всесвітній економічний форум та зустріч Інституту Мілкена, і вони також приєднуються до груп лідерів високого рівня».


Справді, одне опитування 356 старших керівників офісів на одну сім'ю показало, що близько однієї п'ятої беруть участь у керівному складі або групі генеральних директорів високого рівня (більше одного керівника з офісу на одну сім'ю могли б взяти участь в опитуванні). Крім того, близько 60 відсотків учасників беруть участь у більш ніж одній групі.


Проте, в цьому просторі грають не тільки односімейні офіси. Інвестори Angel та багатоквартирні офіси - організації, які надають послуги сімейного офісу декільком заможним сім'ям - також приєднуються до груп керівників та генеральних директорів у більшій кількості.


Велике питання: що потенційно хочуть ці надбагаті люди та сім'ї з вами та вашою компанією? Насправді є дві речі.

  • З'єднання


Керівники, що управляють SFO, прагнуть побудувати свої професійні мережі, щоб у них було більше ресурсів, які могли б принести користь їх багатим сім'ям.

  • Прибуток


Старші керівники офісів на одну сім'ю завжди шукають творчі способи інвестувати значні активи своїх клієнтів. Багато хто розуміє, що багато підприємців із провідних груп керівників та генеральних директорів ведуть інноваційні бізнеси, які можуть змінити правила гри - і можуть принести великі інвестиції. «Офіси на одну родину концентрують зростаючий відсоток своїх інвестицій у приватний акціонерний капітал, але однією з проблем є пошук креативних підприємців із солідними бізнес-моделями», - зазначає Роблес. «Висококласні групи натхненників все частіше розглядаються як хороші місця для пошуку наступного єдинорога - або навіть просто компаній зі значним потенціалом, які потребують терплячих грошей і часто хороших зв'язків для зростання».


Проте ці офісні керівники для однієї сім'ї зазвичай не рекламують свої наміри. «Ми виявляємо, що коли керівники односімейного офісу відвідують заходи для власників бізнесу, включаючи групи керівників, вони рідко розкривають, хто вони і чому вони там», - говорить Рік Флінн, керуючий партнер FFO Business Management & Family Office та автор високофункціонального односімейного офісу.


Причина, каже Флінн, полягає в тому, що вони не хочуть, щоб підприємці давали їм гроші. Замість цього вони хочуть знайти і підійти до компаній, що їх цікавлять. «Вони хочуть отримати чесне уявлення про підприємців. Вони роблять свою домашню роботу», – каже він. «Лише після того, як вони укладуть конкретну компанію, яка хоче рости і потребує грошей, вона стане для них хорошим кандидатом, і вони спокійно відкриють, що це офіс на одну сім'ю». Підсумок: багаті - у формі офісів на одну сім'ю та на кілька сімей, а також інвестори-ангели - бачать велику цінність у тому, щоб мати можливість спілкуватися з інноваційними підприємцями, які управляють відмінними компаніями. Це ідея фінансування в їхніх умах. Якщо ви в даний час є членом групи натхненників та генеральних директорів і хочете статиь набагато успішнішим, не дивуйтеся, якщо інший член групи одного разу звернеться до вас з проханням стати інвестором у вашій компанії. Якщо ви ще не є учасником, ця тенденція, що росте, може бути ще однією причиною, щоб зареєструватися.

Джерело: UkrNews24.net