запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Які автозапчастини вибрати – нові чи б/в?

У процесі експлуатації автомобіля запчастини зношуються, піддаються деформації та виходять із ладу. Коли виникає необхідність заміни будь-якої деталі, перед автовласником постає питання – купувати натомість нову чи вживану. Все більше досвідчених водіїв віддають перевагу б/у деталям в авторозбирання, наприклад, https://euromotors.com.ua/. Розглянемо, чим же вони кращі за нові.
 


 

Переваги купівлі вживаних автозапчастин


Купівля вживаних деталей – далеко не завжди лише спосіб заощадити. Хоча однією з незаперечних переваг вживаних запчастин є їх нижча ціна в порівнянні з новими оригінальними. Але у придбання вживаних автозапчастин є й інші переваги:

  • висока якість - деталь була зроблена під складання авто, а не окремо;
  • гарантія купівлі оригіналу – всі вузли знімаються з європейських автомобілів, тобто можливість підробки виключена;
  • можливість знайти запчастини, які рідко з'являються на ринку – для 15-20-річних авто буває важко знайти нові комплектуючі;
  • швидка доставка – б/в деталі зазвичай є у продавця, а нові вузли та механізми необхідно замовляти у виробника.


Крім того, авторозбирання зазвичай пропонують покупцям додаткові послуги, наприклад, гарантію на встановлення та перевірку, знижки на обслуговування на партнерських СТО та інші.
 

Де знайти якісні запчастини?


Зрозуміло, при купівлі вживаних запчастин є ризик потрапити на недобросовісного продавця. Щоб уникнути невдалої покупки, варто орієнтуватися на репутацію компанії, досвід роботи, місцезнаходження розбирання. 


Євромоторс здійснює розбирання автомобілів на сервісах Європи за допомогою спеціального обладнання. Усі деталі перевіряються та офіційно ввозяться в Україну. Компанія надає 14-денну гарантію на тестування комплектуючих. Якщо деталь не підходить, покупець може замінити її або повернути гроші. 


Перед придбанням вживаних запчастин рекомендуємо проконсультуватися зі спеціалістом зі СТО, якому ви довіряєте, або менеджером авторозбирання. Це допоможе заощадити час на вибір потрібної автозапчастини.