запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Переваги маршрутизаторів Juniper для корпоративних мереж

Маршрутизатори «прокладають шлях» робочим станціям та цілим мережам, щоб поєднати їх з інтернетом та іншими мережами. Таке обладнання як пересилає пакети даних, а й розподіляє навантаження, домагаючись збалансованого стану системи. 


Перші маршрутизатори були досить простими за сучасними мірками приладами. Вони відрізнялися здатністю керувати трафіком, обмежуючи чи, навпаки, дозволяючи доступом до мережі. Аналізувалися лише заголовки пакетів даних, проте на той час можливість контролю доступу сприймалася як велике досягнення. Недарма саме маршрутизатори вважають прообразом сучасних міжмережевих екранів. 


Однак таке обладнання не зійшло зі сцени і використовується досі. Фактично міжмережні екрани пішли своєю дорогою, а маршрутизатори паралельно розвивалися в унісон із технологічним прогресом.  


Сьогодні будь-який маршрутизатор Juniper від відомого американського бренду — надійний та високоякісний пристрій з практично оптимальним співвідношенням апаратної та програмної складових. Давайте докладніше дізнаємося про їх особливості та переваги, які спричинили широке застосування такого мережевого обладнання. Його використовують насамперед у дата-центрах, провайдери інтернету, оператори, які працюють у сфері телекомунікацій та зв'язку.  
 

Головне про маршрутизатори Juniper PTX Series


Мережеве обладнання каліфорнійської компанії - ідеальний вибір для корпоративного використання. Маршрутизатори повністю автоматизовані, що приносить власникам пристроїв додаткову вигоду: їх покупка призводить до зниження навантаження на співробітників, які займаються адмініструванням мереж, і скорочення витрат.


Кожна модель Juniper PTX Series працює на чіпсеті Express, який був запатентований виробником. Його ключові переваги – безпомилкова передача даних та мінімальні значення затримки у доставці трафіку. Залежно від моделі пропускна здатність сягає 2 Тбіт/с.


Експерти та користувачі виділяють такі переваги маршрутизаторів із сонячної Каліфорнії:

  • Висока продуктивність — за швидкістю обробки даних маршрутизатори Джуніпер займають лідируючі позиції на ринку.
  • Здатність до масштабування та оперативного реагування на зростання трафік.  
  • Надійний захист від небажаного доступу.
  • Використання сучасної операційної системи.
  • Компактні габарити, що дає змогу розмістити обладнання на мінімальній площі. Скажімо, модель Juniper PTX10003 має розміри 442 х 133 х 787 мм. 
  • Широкі трансформаційні здібності. Перевести мережну інфраструктуру в хмарний або віртуальний режим функціонування можна швидко і без особливих зусиль. 
  • Зміна або оновлення програмного забезпечення без переривання мережного трафіку, що високо цінують провайдери інтернету та оператори зв'язку, а також їх клієнти.
  • Економічна витрата електроенергії.
  • Практичність експлуатації, відсутність потреби у регулярному техобслуговуванні.
  • Підготовленість функціоналу до маршрутизації мереж зі значною кількістю робочих станцій завдяки високій щільності портів та можливості їх масштабування, Простота архітектури мережі досягається шляхом повної автоматизації та оптимізація ядра. 

 

Маршрутизатори Джуніпер - все для зручності клієнтів


Безкоштовне тестування обладнання допоможе оцінити переваги маршрутизаторів серії Juniper PTX та підібрати оптимальну модель. Термін тест-драйву – два тижні. Фахівці авторизованого представника американської компанії в Україні допоможуть встановити та налаштувати маршрутизатор, дадуть рекомендації щодо вибору пристроїв для оптимального вирішення тих чи інших завдань.