запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Все про тканинні ролети на вікна

Чим замінити набридлі штори, які вже багато років висять на вікнах? Хороше рішення – тканинні ролети. Це світлозахисні пристрої, яким сьогодні віддають перевагу поціновувачі оригінальних ідей. Вони поєднується незвичність, функціональність і тривалий термін служби. Рулонні штори мають важливі особливості, про які ми хочемо розповісти в цій статті і пояснити, на що слід звертати увагу при виборі сонцезахисних систем.
 

Тканини для виготовлення рулонних штор


Спочатку давайте розглянемо таке запитання: із яких тканин виготовляються ролети? У ході виробництва використовуються матеріали, які зарекомендували себе з найкращого боку. Для захисту від сонця підходять напівпрозорі тканини та блекаут. Ролети з напівпрозорих тканин замовляють у тих випадках, коли потрібно створити приємну обстановку в будинку, квартирі. Якщо ж планується встановлення ролетів у спальні, тоді оптимальним рішенням є тканина блекаут. Це інноваційний матеріал, що забезпечує ефективний захист від цікавих очей, від місячного світла та сонячних променів. Його додаткова особливість - звукоізоляція, завдяки якій у приміщенні створюється обстановка, що налаштовує на відпочинок.
 

Особливості тканинних ролет


Рулонні штори - системи, що мають продуману конструкцію. Це універсальні тканинні ролети на вікна, що застосовуються на різних об'єктах. До їх основних переваг належить:

  • практичність - рівень освітлення в кімнаті регулюється так, як потрібно зараз. Наприклад, полотно повністю піднімається або фіксується на певній висоті;
  • оригінальність – рулонні штори вигідно відрізняються від застарілих моделей. Ролети мають презентабельний вигляд та гармонійно доповнюють інтер'єр;
  • нормальна ціна – вартість виробів формується у індивідуальному порядку. Основні чинники – розміри вікон, вид тканини, метод управління;
  • різноманітність дизайнів - покупці підбирають тканинні ролети, виходячи з особливостей інтер'єру. Тканина може бути з гарним малюнком чи однотонна. Ролети доповнюються чи не доповнюються захисним коробом;
  • Простий догляд - тканина обробляється пилевідштовхуючим складом і це є значним перевагою. До полотна не притягується пил, можна періодично очищати тканину пилососом чи губкою.

 

Секрети вибору тканинних ролет


Як вибрати відповідний варіант із великої кількості пропозицій? Для цього слід звертати увагу на головні критерії хорошої покупки, до яких відноситься щільність тканини, колір та спосіб керування. Також важливо, чи є захисний короб. Це додатковий елемент, що захищає тканину від пилу та від передчасного зносу. Системи закритого типу довговічніші, але їх ціна вища. 


Замовте тканинні ролети у перевіреного виробника та встановіть на вікна самостійно або викличте майстрів до себе додому. Ви залишитеся задоволені таким рішенням, тому що рулонні штори мають суттєві переваги та користуються величезною популярністю.