запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Вдалі рішення для ансамблю римські штори та горизонтальні жалюзі.

 

Для того щоб створити гармонію, стильний інтер'єр у вашому будинку, варто підібрати вдале поєднання римських штор та горизонтальних жалюзі. У вас є можливість сучасні горизонтальні жалюзі на сайті Alser.
 

Корисні поради


Для кращого результату у виборі завжди корисно дослухатися до рекомендацій:

  1. Необхідно правильно підійти до питання вибору колірних рішень та матеріалу. Кольори та матеріали штор та жалюзі мають бути схожими або доповнювати один одного ідеально. В результаті ви зможете досягти гармонійності. 
  2. Використовуючи жалюзі та римські штори, ви зможете створити різний функціонал. Римські штори ідеальні для того, щоб зробити декоративний акцент. Жалюзі допоможуть контролювати світло, домогтися усамітнення. Відкриті жалюзі пропускатимуть світло. Римські штори додадуть затишку та стилю. 
  3. Нашаровування допоможе регулювати світло і досягти усамітнення. Слід розмістити горизонтальні жалюзі ближче до вікна. Римські штори - поверх жалюзі. 


Вдала комбінація штор та жалюзі допоможе оформити кімнату ідеально. Для створення драматичного ефекту варто звернути увагу на поєднання римських штор і жалюзі в контрастних колірних рішеннях. Це можуть бути світлі жалюзі та темні штори.
 


Додати глибини та інтересу до декору вікна вдасться, комбінуючи однотонні жалюзі з римськими шторами з візерунком, а також навпаки. Ви можете сміливо експериментувати із текстурами. Дерев'яні жалюзі або бамбукові вдало поєднуються з римськими тканинними шторами.
 

Переваги поєднання римських штор та жалюзі


Для того, щоб створити комфортний, стильний простір, ідеальним рішенням стануть римські штори з жалюзі та правильне поєднання забезпечує високу функціональність, простоту у догляді. 

З очевидних переваг варто виділити основні:

  1. Завдяки жалюзі вдається забезпечити точний контроль світла, досягти приватності. Римські штори додадуть затишку та стилю простору. 
  2. Гнучкість у дизайні дозволяє втілювати в реальність найсміливіші фантазії. Легко можна змінювати зовнішній вигляд вікна. Для цього достатньо піднімати чи опускати штори, регулювати жалюзі. Вдасться адаптувати інтер'єр до різних умов під ваш настрій. 
  3. Вдається досягти естетичності. За допомогою римських штор ви зможете надати вікна м'якості, закінченості виду. Пощастить приховати механізми жалюзі, додаючи декоративний елемент. 

Можна створити оригінальний дизайн вікна двома шторами та використати поєднання римських штор, жалюзі для різних стилів інтер'єру. Подібне поєднання є універсальним. Воно підходить і для класичного, і сучасного стилів. 

Вдале поєднання різних типів штор допоможе втілювати у реальність ваші задуми. За допомогою римських штор та жалюзі, вдасться заощадити простір. 

Відома компанія Алсер пропонує штори та жалюзі, а також ролети за доступними цінами, з гарантією якості.
 


 

Комбіновані штори - ідеальне оформлення вікна


Багато хто вже встиг оцінити, наскільки вдалий ансамбль римські штори плюс жалюзі та подібне поєднання практично, стильно. Вдається створити комфортну та красиву обстановку у різних приміщеннях. 

Правильне оформлення вікна комбінованими шторами відкриває нові можливості для вас:

  • вдається зонувати простір, створюючи у великих кімнатах затишніші та функціональніші зони;
  • гнучкість у дизайні - завдяки поєднанню різних текстур та кольорів, матеріалів, вдається створити унікальний інтер'єр;
  • вдається створити оптимальний мікроклімат. 

Сучасні жалюзі та штори разом створюють неймовірний декоративний ефект. За допомогою штор вдасться надати вікну елегантності. Вони ідеально доповнять строгий функціональний вид жалюзі. 

На сайті https://alser.ua/frantsuzskiye-shtory/ ви зможете замовити французькі штори.