запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

iPhone 15 Pro: чи варто оновлюватись?

Кожне нове покоління iPhone містить кілька інновацій та покращень у порівнянні з версіями попередніх років. Очевидно, що необхідно зважити всі переваги та недоліки нового iPhone, щоб ухвалити остаточне рішення оновлюватися чи ні. Так, iPhone 15 Pro, замовити який онлайн можна в інтернет-магазині https://www.ctrs.com.ua/smartfony/brand-apple/seriya_iphone-15-pro/, має масу покращень, навіть якщо проводити паралелі з iPhone 14 або 13. Якщо ж досі користуєтеся ще старішими Айфонами, оновлюватися безумовно варто.
 


 

Перехід на iPhone 15 Pro з Android: чи правильне це рішення


Іноді нам хочеться щось змінити у своєму житті. Однією з таких докорінних змін буде перехід з Андроїда на Айфон. Чому це правильний вибір:

  1. iPhone 15 Pro оснащений одним із найпотужніших процесорів – Apple A17 Pro. У процесі експлуатації смартфона ви навряд чи відчуватимете будь-які проблеми у вигляді зависання або автоматичного вимкнення для перезавантаження. "Розумні" процесори Apple Silicon вміють самостійно вибирати пріоритети, відключаючи фонові процеси та зменшуючи навантаження на енергоефективні та продуктивні ядра чіпсету;
  2. Операційна система iOS 17, на відміну від Android 11 і вище, оптимально пристосована під архітектуру та характеристики процесорів Apple. Вона працює плавно та бездоганно. Ви обов'язково відмітите для себе миттєвий запуск програм. Айфон 15 Про працює без "гальм" та "глюків";
  3. Камери професійного рівня. На перший погляд 48 Мп не так багато, коли навіть Xiaomi випускає смартфони з камерами на 200 МП. Але кількість мегапікселів – не головне. Головне – якість оптики, розмір сенсора та матриці, кількість та тип лінз. У цьому плані за даними незалежних аналітиків iPhone 15 Pro перевершує конкурентів на Андроїді;
  4. Енергоефективність на висоті. Батарея iPhone 15 Pro має ємність всього 3274 мАг. Але завдяки балансу між ОС, програмним забезпеченням та процесором навіть цього невеликого обсягу цілком вистачає на цілу добу. А якщо просто використовуєте телефон Apple для розмов, батарея тримає заряд до 75 годин.


Якщо говорити коротко, більшість покупців, які перейшли з Android на iOS та iPhone 15 Pro, навіть не думають повертатися до минулого.
 


 

Кому ще варто оновитися до iPhone 15 Pro


Якщо у вас iPhone 14 або 13 Pro, можливо, з апдейтом варто почекати. Як стверджують інсайдери, після виходу iPhone 16 Pro ми по-справжньому прозріємо, оскільки Apple готує безліч інновацій.

Але є й одне “але”. Тільки iPhone 15 Pro та Pro Max після оновлення до iOS 18 отримають функції інтегрованого штучного інтелекту. Все більш ранні версії до iPhone Xr отримають 18 iOS, але без AI. Впровадження ІІ принесе багато нововведень:

  • прямий переказ під час телефонного спілкування;
  • власні програми для генерації текстів, нотаток та зображень;
  • “Чарівна паличка” – Image Wand для миттєвого редагування нотаток та додавання до них зображень;
  • нові можливості редагування фото та відео.


Тобто інтеграція iPhone 15 Pro з AI відкриє перед користувачами масу нових можливостей. Якщо ви звикли йти в ногу з часом і не відстаєте від останніх новинок, варто подумати про оновлення до iPhone 15 Про. Як альтернативний варіант, можна дочекатися офіційного виходу 16-го покоління Айфон, щоб вибрати новий смартфон, який більше відповідає вашим уподобанням та фінансовим можливостям.