запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Рейтинг найкращих брендів кондиціонерів у 2024 році

Кліматичні зміни вже неможливо заперечувати: кожне наступне літо, як правило, стає спекотніше попереднього, встановлюючи нові рекорди за весь час спостережень. Врятуватися від літньої спеки допомагають кондиціонери, продаж яких також постійно зростає. Але вибрати якісне кліматичне обладнання непросто: кількість виробників велика, і у кожного чимало моделей з різними характеристиками. Наш топ-5 кліматичних брендів допоможе вибрати кондиціонер, який вас не підведе однозначно.
 


 

Mitsubishi Electric


Конкурентні переваги цього японського виробника – незмінно висока якість, цікаві дизайнерські рішення, інновації. Більшість моделей оснащені економними інверторними двигунами, мають розширений набір функцій та режимів роботи. Вони відрізняються низьким рівнем шуму роботи внутрішнього блоку: кондиціонер Mitsubishi можна без проблем встановлювати навіть у дитячу кімнату. Асортимент бренду включає і настінні спліт-системи та канальні варіанти.
 

Daikin


Цей бренд теж родом із Країни Вранішнього Сонця, і саме він вважається найбільшим світовим виробником спліт-систем. Маючи люксовий статус, бренд, проте, пропонує і цілком доступні моделі. При цьому вони будуть мати енергоефективність класу не нижче А+, мати просунуте програмне забезпечення з великим набором програм і модулем Wi-Fi. Низький рівень шуму – також особливість кондиціонерів Daikin. Особливо популярні лінійки «Stylish» та «Emura».
 

Toshiba


І третій представник нашого рейтингу - японський бренд, причому універсальний, що виробляє цілий спектр різноманітної техніки. Якщо говорити про кліматичне обладнання, то в асортименті компанії є як побутові спліт-системи, так і техніка промислового призначення. Переваги кондиціонерів від Тошиба – використання екологічного холодоагенту, хороша енергоефективність, Wi-Fi-модуль. Бренд пропонує продукцію, що відноситься до середнього цінового сегменту.
 

Samsung


Так, кліматична техніка від цієї торгової марки така ж гарна, як і смартфони. Спліт-системи Samsung входять до екосистеми бренду, тобто керувати ними можна віддалено, зі смартфона, планшета чи ПК. Вони є енергоефективними, оснащені системою Wind Free, а кондиціонери просунутого рівня мають електронний інвертор.
 

GREE


Єдиний представник із Піднебесної у нашому рейтингу заслужив на це право. Маючи відмінну якість, спліт-системи китайської компанії відносяться до нижнього та середнього цінового сегменту, відрізняються лаконічним, але сучасним дизайном, тривалим гарантійним обслуговуванням. Незважаючи на доступну вартість, це надійна техніка із гарним набором функцій. Крім класичних спліт-систем, в асортименті GREE є мультиспліт-системи, і касетні/канальні кондиціонери, і обладнання промислового рівня.