запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

CleverCart: Революція у створенні магазинів для соцмереж

Незважаючи на важкий час для бізнесу, наші люди не здаються! Багато хто розпочинає нове життя у новому місті з нуля. Створюють нові бренди, відкривають кав’ярні, на дому випікають смаколики, в’яжуть іграшки або роблять прикраси. Кожен максимально хоче задовольнити клієнтів тому віддається своїй справі на повну. Саме для них ми раді представити наш продукт – CleverCart.
 

Основна мета CleverCart


Це простий конструктор сайтів, призначений для продажу товарів через соціальні мережі Instagram, Facebook та TikTok. Український стартап створено для малого та середнього бізнесу, які прагнуть збільшити свої продажі, використовуючи потенціал соціальних медіа. Детально ознайомитись можно на нашому сайті https://clevercart.pro/. Конструктор дозволяє швидко та легко створювати професійні інтернет-магазини без необхідності у знаннях програмування. Ви можете налаштувати свій онлайн магазин за кілька хвилин: створити віртуальну вітрину з асортиментом товарів, таким чином клієнт одразу може оформити замовлення, сплатити його та вказати дані для відправки.
 

Основні переваги CleverCart

  1. Простота у використанні – інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який дозволяє створювати сайт будь-якій людині, незалежно від технічних знань.
  2. Інтеграція з соціальними мережами – продажі через Instagram, Facebook та TikTok стають максимально простими.
  3. Адаптивний дизайн – ваш магазин буде виглядати чудово на будь-якому пристрої, будь то смартфон, планшет або комп'ютер.
  4. Безліч шаблонів – вибирайте з різноманітних професійних шаблонів, щоб підкреслити індивідуальність вашого бренду.
  5. SEO-оптимізація – ваш сайт буде оптимізований для пошукових систем, що допоможе залучити більше відвідувачів.


Магазини, створені на платформі CleverCart


Вже більше 3000 бізнесменів створили свої магазини  онлайн та отримують замовлення:

  • магазин М’ясо Мед - виробник сиров’яленої ковбаси, меду власного виробництва, джериків та рибних снеків;
  • магазин текстилю для новонароджених та їх мам DushkaPo;
  • магазин прикрас ручної роботи naleske.jw, мають сучасний та привабливий вигляд.


Запрошуємо вас відвідати наш сайт CleverCart, де ви знайдете більше прикладів успішних магазинів, створених за допомогою нашого конструктора. Найголовніше – це абсолютно безкоштовно. Додаткова оплата може бути лише за більш складний функціонал, при потребі. Не вагайтесь, почніть свій шлях до успіху з CleverCart вже сьогодні!