запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

«Взуття-комплект» та мої покупки: всі вигоди від співпраці

Відкривши невелику фірму з ремонту шкіряних виробів (сумок, курток, взуття), деякий час зазнавав пристойних збитків. Це було з відсутністю якісних витратних матеріалів. Дуже складно було знайти постачальника, який би відповідав моїм критеріям. Але в результаті проблему було вирішено за допомогою компанії «Взуття-комплект». На сайті - близько п'яти місяців тому прочитав цікаву статтю і задумався про співпрацю з цим інтернет-магазином, який пропонує всі необхідні мені матеріали. Вирішив зробити пробне замовлення та отримав відмінні результати.

 

Безцінний досвід та перспектива співпраці


Для мене перша покупка в компанії «Взуття-комплект» була тестовою. Завжди спочатку замовляю невелику кількість товарів, щоб визначитися з вигодами та негативними моментами. У цьому інтернет-магазині досить швидко підібрав фарбу та засоби реставрації для м'якої шкіри рукавичок, сумок та інших виробів. Колірною палітрою залишився дуже задоволений - були представлені класичні (чорний, бежевий) та рідкісні (малиновий, зелений, темно-синій) відтінки. Також знайшов у багатому асортименті фарбу для нубука та замші, кілька баночок рідкої шкіри. Все це заніс до «кошика» і надіслав заявку.

Зазначу, що менеджер спрацював дуже оперативно і передзвонив за п'ять хвилин для підтвердження замовлення. Разом з тим я проконсультувався з приводу взуттєвого воску, який давно хотів отримати в комерційних цілях. Консультант відповідав сутнісно і не витрачав час на неточні відповіді. В результаті я ще раз підтвердив кількість вибраних товарів та отримав посилку вже наступного дня. Власне зупинився на самовивезенні з Києва, оскільки було цікаво подивитися на офіс компанії. Перше враження виявилося дуже сприятливим.

Всі товари були професійно укладені у щільній картонній коробці. Прискіпливо ознайомився з її вмістом, але жодних дефектів не знайшов. До речі, оплату вносив готівкою, але компанія пропонує інші зручні варіанти. Серед переваг співпраці з інтернет-магазином «Взуття-комплект» хотілося б виділити:

  • величезний асортимент рідкісних товарів спеціального призначення;
  • кричущість консультантів, їх професіоналізм;
  • оперативну доставку та вигідні ціни.


З таким постачальником не страшно і бізнес розширювати, про що я зараз і замислююся.