запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

«ПолMall» — надійна допомога в пошуку підлогового покриття

Обрати підлогове покриття, котре би підходило до інтер'єру, відрізнялось надійністю та довговічністю — задача майже нездійсненна. Проте якщо вам буде допомагати магазин  «ПолMall», все можливо, і навіть знайти покриття власної мрії. В каталозі магазину ви знайдете:

  • лінолеум побутовий та комерційний;

  • ковролін для житлових та офісних приміщень; 

  • килимову плитку; 

  • штучну траву;

  • аксесуари для укладання покриттів, ґрунтовки та клеї.


Розмаїття покриттів для житлових помешкань та офісів


Практичний та еластичний лінолеум можна укладати в будь-якому приміщенні. Найчастіше цей тип покриттів укладають у коридорах, на кухні, на балконі, в офісних приміщеннях. За лінолеумом легко доглядати та укладати, йому не страшні перепади температур, вплив вологи.


Презентабельний ковролін найчастіше обирають для укладання в житловому просторі. Це покриттям м'яке та приємне на дотик, тому чудово підходить для вітальні, спальні чи дитячої кімнати. Ковролін представлений величезною кількістю модифікацій, котрі відрізняються кольором, структурою та довжиною ворсу, а також класом зносостійкості. За бажанням ви зможете обрати ковролін для офісу, а не лише для житлового помешкання. 
 


Цікавим різновидом ковроліну є килимова плитка — покриття, що випускається в форматі квадратних модулів. Монтувати таке покриття дуже легко та просто. До того ж його набагато простіше ремонтувати — легше замінити один пошкоджений модуль, аніж змінювати ціле покриття. 


Декорувати інтер'єр, створити затишний простір на задньому дворі чи довговічне покриття на спортивному майданчику легко за допомогою штучної трави. Це покриття ви також можете підібрати з посеред широкого вибору в каталозі магазину «ПолMall».
 

Чому варто обирати «ПолMall»?


Команда магазину працює за принципом — задовольнити кожного покупця. Консультанти магазину нададуть вичерпну інформацію про будь-яке покриття, представлене на сторінках каталогу.


Магазин працює в режимі онлайн та офлайн — жителі Києва завжди можуть відвідати шоу-рум, що знаходиться за адресою проспект Володимира Івасюка, 8. Тут ви зможете пересвідчитися на власні очі, чи дійсно подобається вам обране покриття.


Функціонал сайту розроблений таким чином, щоби користувачу було легко та швидко підібрати підлогове покриття. Для зручності вибору доступні актуальні фільтри за важливими параметрами, калькулятор відрізу, площі покриття, додаткове замовлення оверлоку. 


Замовити покриття можна в стандартних розмірах чи в індивідуальних параметрах. Вам достатньо просто вказати площу помешкання, його особливості, наприклад, виступи чи ніші в кімнаті. На основі наданих параметрів працівники магазину відріжуть підлогове покриття згідно з особливостями вашого помешкання. Якщо ви обираєте ковролін, перед відправкою його можуть оверлочити, укомплектувати клеєм для укладання чи підкладкою.


Якщо у вас залишаються питання стосовно вибору чи характеристик певного підлогового покриття, поставити їх ви можете консультантам магазину «ПолMall».


Чудовим доповненням до всіх переваг є лояльна цінова політика: вигідні ціни та знижки для гуртових замовлень.