запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Як шукати роботу за кордоном за допомогою Jooble

Кожен українець, який має статус тимчасового захисту на території Німеччини, має право на доступ до ринку праці. Але слід зазначити, що знайти потрібну роботу без знання мови досить важко. Та й пошук роботи загалом досить довгий процес, який забирає багато часу. Якщо ви вважаєте, що робота в Німеччині для українців без знання мови та спеціальності не існує, то ви помиляєтесь.
 

Як шукати роботу в Німеччині


Насамперед, необхідно створити якісне резюме. Шукати роботу в Німеччині можна кількома способами:

  • Через центр зайнятості. Втікачі з України можуть стати на облік по безробіттю та розраховувати на допомогу пошуку роботи від центру.
  • Самостійно через веб-ресурси.
  • Пошук вакансій за допомогою соціальних мереж.


Для прискорення процесу пошуку роботи ці два способи краще поєднати, адже адміністратори біржі праці мають обмежені ресурси.
 

Де краще шукати роботу


Обрати вакансію, яка вам підійде на сайті Jooble. Цей портал зібрав у собі вакансії з багатьох інтернет-майданчиків. Відвідавши всього 1 сайт ви зможете за короткий проміжок часу переглянути більше вакансій, якщо переходити з однієї інтернет-сторінки на іншу.


Знайти гідну вакансію на сайті можна через стандартний пошук або розширений. Перший спосіб покаже вам усі можливі вакансії, які є у Німеччині. Другий метод дозволить відсіяти невідповідні вакансії із заробітної плати, місту, типу зайнятості та посади. Скориставшись розширеними фільтрами, ви значно скоротите свій час на пошук відповідної вам посади.


Якщо ви не можете знайти потрібну роботу в Німеччині або не маєте можливості працювати в офісі або на підприємстві, ви завжди можете знайти потрібну вакансію  розділі робота на дому. Віддалена робота може бути з повноцінним робочим днем, частковою або тимчасовою зайнятістю. Також на сайті Jooble ви можете знайти віддалену роботу, яка відповідатиме очікуваній заробітній платі. Для цього достатньо вибрати відповідні фільтри.