запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Квести Телепорт у Києві: повне занурення в іншу реальність

Квест-кімнати – розвага для дітей та дорослих. Це можливість на деякий час поринути в інший світ, опинившись у нових та незвичайних умовах, випробувати яскраві емоції та пережити неймовірні пригоди, яких у реальному житті може ніколи не бути.

 


Де знайти цікаві квест-кімнати? Вони знаходяться у різних містах України, у тому числі й у Києві, де є безліч локацій із такими розвагами. Серед них компанія Телепорт, квест якої нікого не залишить байдужим. Її кімнати розташовані у двох місцях – на вул. Тарасівська 28/63, а також по вул. Довженка 3.


Яку б квест-кімнату ви не обрали, занурення у нову реальність гарантовано. Там на вас чекає антуражний декор, безліч загадок, звукових спецефектів та інших елементів, що доповнюють сюжет гри.
 

Які квести пропонує компанія Телепорт мешканцям та гостям Києва?


Будь-яка квест-кімната є приміщенням (воно може бути різних розмірів, з додатковими кімнатами або без), з якого до фіналу гри учасники повинні вибратися, подолавши різні перешкоди. У цьому полягає суть всього дійства.


Компанія Телепорт пропонує взяти участь у квестах різних жанрів, а саме:

  1. Сімейні. Вони підходять для участі дітей та дорослих одночасно, тому завдання у них такі, що виконати їх під силу учасникам будь-якого віку;
  2. Трилер. Напруга і страх, небезпека та несподіванки – все це чекає на вас у квестах, які нагадують фільми-трилери. Головне – вчасно вибратися із приміщення;
  3. Пригоди. У таких квест-кімнатах будьте готові до динамічного розвитку подій та необхідності постійно щось шукати та когось захищати. Тут ви відчуєте себе піратом, шукачем скарбів або якимось іншим любителем пригод. У таку гру цікавіше грати у компанії;
  4. За мотивами фільмів. Тепер ви не просто дивитися на те, що відбувається на екрані збоку, а самі станете героєм/героїнею відомого фільму і відчуєте себе його персонажем;
  5. З акторами. Якщо у звичайних квест-кімнатах є лише декорації та різні предмети, що створюють антураж, то в такій грі будуть присутні ще й люди, які є частиною сюжетної лінії та виконують свої ролі.


Квести розраховані на різну кількість учасників: є кімнати, де можуть перебувати лише двоє гравців, а є варіанти для команд до 8 осіб і більше. Тривалість також може бути різною – 60, 75, 80 хвилин (залежно від сюжету).
 

Кому доступні квест-кімнати від телепорту?


Квести розраховані на такі категорії учасників:

  • підлітки;
  • діти із батьками;
  • студенти;
  • дорослі.


Приводів забронювати квест-кімнату безліч: для святкування дня народження, для незвичайного побачення, захоплюючого відпочинку з друзями чи сім'єю, для нових вражень тощо.


Зайдіть на сайт, перейдіть на сторінку пропозицій компанії Телепорт, виберіть квест та забронюйте його на потрібний час. «Втеча із Шоушенка», «Іспит», «Ігри розуму» та інші квест-кімнати вже чекають на вас!