запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Як використовувати биткоин-гаманець?

Біткойн має різне застосування для різних людей. Він надає альтернативний децентралізований метод оплати без втручання центральних органів та посередників та дозволяє вам контролювати свої власні гроші. BTC можна використовувати для спекуляцій та інвестицій, забезпечуючи асиметричний ризик, завдяки якому за останні десять років він перевершує всі інші типи активів. Біткойн також може забезпечити довгостроковий засіб заощадження, захистивши заощадження від падіння національних валют та втрати купівельної спроможності. Біток можна легко обміняти в будь-якому місті України, тому що це досить популярна і поширена цифрова валюта. Серед обмінників можна звернутися на найбільш надійний сервіс та провести обмін у Харкові, https://obmify.com/ru/btc-to-usd-cash-in-kharkov.
 

Біткойн пропонує альтернативу дорогим та повільним міжнародним переказам чи непомірним витратам на обмін валюти. Це також може бути альтернативна фінансова система для сотень мільйонів людей, які мають доступ до смартфонів, але немає банківського рахунку. Він відкриває нову галузь та можливості для майбутніх поколінь чи доповнень у майнінгу біткойнів та дозволяє продавцям отримувати прямі електронні платежі від своїх клієнтів, усуваючи загрозу повернення платежів та уникаючи комісій за платежі постачальникам у будь-якій точці світу.
 

Як вибрати біткойн-гаманець?


Тип биткойн-гаманця, який ви оберете, буде залежати від того, для чого ви хочете його використовувати і скільки вам потрібно зберігати в ньому.


Апаратні гаманці (так звані холодні гаманці), такі як Ledger і Trezor, є найбезпечнішим варіантом з автономним сховищем і резервним копіюванням. Однак апаратні гаманці можуть вимагати трохи більш тривалого навчання і є дорожчим варіантом. Отже, вони можуть краще підходити для зберігання більших обсягів біткойнів і досвідчених користувачів. Хоча програмні гаманці зручніші, вони вважаються менш безпечними, ніж апаратні, і краще підходять для невеликих обсягів біткойнів або новачків.


Онлайн/веб-гаманці та фондові ринки — ще один безкоштовний і простий у використанні варіант, який має додаткову доступність, оскільки їх можна використовувати на будь-якому пристрої з браузером. Однак їх називають гарячими гаманцями, і вони можуть бути менш безпечними, ніж апаратні або програмні альтернативи. Оскільки ви покладатиметеся на платформу для управління своїми біткойнами, вам слід вибрати сервіс з гарною репутацією та досвідом забезпечення безпеки. Тому вони підходять для зберігання невеликих сум або більш досвідчених користувачів фондового ринку.


Паперові гаманці колись також були популярними, оскільки вони повністю автономні. Їх важко змінити, легко пошкодити чи знищити, і їх використання не рекомендується нікому, окрім досвідчених користувачів у нішевих ситуаціях.
 

Що таке майнінг біткойнів?


Майнінг біткойнів аналогічний видобутку золота, оскільки в протоколі міститься більше біткойнів, але вони ще не випущені на ринок. На жаль, часи, коли біткойни можна було видобувати на ПК, давно минули, оскільки сьогодні майнерам потрібні спеціальні обчислювальні пристрої, які називаються ASIC (інтегральні схеми для конкретних додатків), і програмне забезпечення для майнінгу, щоб досягти рівня обчислювальної потужності, необхідного для того, щоб залишатися конкурентоспроможними та прибутковими. Якщо вони не є виключно великими, майнери також можуть об'єднати свою швидкість злому (продуктивність обробки) у майнінгові пули, такі як Slush Pool, щоб збільшити ймовірність рішення блоку, та пропорційно поділити винагороду, залежно від обчислювальної потужності, між учасниками.


В результаті майнінг біткойнів став важким (але не неможливим) для окремих майнерів за межами промислового середовища через енергетичні ресурси, простір, вентиляцію та капітал, необхідні для проведення більшої операції з видобутку корисних копалин. Деякі гірничодобувні компанії надають доступ до своєї діяльності та надають можливість інвестування у видобуток корисних копалин в обмін на частку прибутку. Зважаючи на циклічний характер Біткойна, це в основному для довгострокових інвесторів.
 

Біткойн-банкомати


Біткойн-банкомати — це зручний та знайомий кіоск, де користувачі можуть купувати та продавати біткойни, використовуючи готівкові чи дебетові картки, і є додатковою послугою для торговців, які використовують їх у своєму бізнесі. Деякі автомати односторонні та пропонують лише покупки. Інші працюють у двох напрямках і також можуть займатися продажем біткойнів, наприклад, https://obmify.com/ru/usdt-erc20-to-eur-cash-in-kiev. Залежно від постачальника банкоматів, клієнт може використовувати існуючі гаманці або створити їх у банкоматі. Незалежно від того, купуєте ви або продаєте біткойни, переконайтеся, що ми отримали квитанцію від автомата на випадок виникнення проблеми.


Хоча вони можуть бути дорогим варіантом, коли справа доходить до комісій, порівняно з онлайн-аналогами конкуренція та подальше впровадження з часом мають призвести до зниження комісій приблизно для 14 000 банкоматів. Це також послуга для тих, хто не має постійного доступу до ПК або мобільного пристрою.


Біткойн очолює грошову та технологічну революцію, оскільки він дозволяє будь-кому взяти під контроль свої гроші, відмовившись від потенційно сфальшованих систем з центральною владою та дорогими посередниками.


З моменту появи новаторської технології блокчейну з'явилося багато інших криптовалютних проектів для задоволення різних потреб. Деякі народжуються безпосередньо в результаті модифікації кодової бази Bitcoin Core, наприклад Bitcoin Cash (BCH).