запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Особливості застосування сірого ламінату

На сьогоднішній день ламінат можна купити у будь-якому кольоровому оформленні. Завдяки широкому асортименту від виробників, можна легко створити гармонійний інтер'єр в будь-якому стилі. Останнім часом особливої ​​популярності користується сірий ламінат, який можна вигідно купити на сайті holz.ua/pol/laminat/shopby/colorpol-seryj. Саме тому в нашій статті ми розглянемо особливості застосування сірого ламінату.
 

Переваги


Дехто вважає, що створювати оформлення інтер'єру з використанням сірого ламінату нудно і похмуро. Але правильно підібраний тон підлоги зробить ваше приміщення привабливим та оригінальним. До переваг експлуатації сірого ламінату можна віднести:

  • Практичність. На сірій підлозі практично не помітні дрібні подряпини та пил.
  • Універсальність. Ламінат сірого кольору доречно виглядатиме в будь-якій кімнаті: вітальня, дитяча, кухня, коридор.
  • Розширення простору. Правильно підібраний тон ламінату, а вибору кольорів досить багато, здатний позитивно вплинути на візуальний ефект інтер'єру. Світлі тони візуально розширюють простір у невеликих та середніх приміщень.
  • Підходить для будь-якого оформлення. Підлогове покриття сірого кольору чудово гармоніюватиме як у створенні сучасного стилю, так і в класичному напрямку.
  • Дозволяє оформити дизайн самостійно. Сірий підлогу виступає в ролі полотна. Завдяки чому ви можете легко самостійно оформити дизайн приміщення, використовуючи будь-які предмети інтер'єру і тону.


А найголовнішою перевагою сірого покриття для підлоги вважається позитивний вплив кольору на емоційний стан людини дарують умиротворення і розслаблення.
 

Нюанси застосування


Вибираючи сіре покриття для підлоги, слід не забувати про те, що потрібно дотримуватися деяких правил використання, а саме:

  • Темні тони актуальні для приміщень, які розташовані в південній стороні будівлі або мають теплі відтінки інтер'єру.
  • Кімната, де ви хочете зробити підлогу сірого кольору, повинна мати якісне освітлення.
  • Для створення гарного та оригінального інтер'єру з сірою підлогою необхідно ввести аксесуари та текстиль у теплих та яскравих відтінках.


Не забувайте про те, що сіра підлога – це фонова поверхня, яка здатна вигідно підкреслити елементи приміщення – шпалери, декор та меблі.