запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Особливості та різновиди аерозольних фарб для металу

Швидко та надійно пофарбувати автомобіль, а також інші поверхні з металу, можна за допомогою аерозольних фарб. Такі лакофарбові матеріали представлені широкою палітрою відтінків, з яких легко обрати найкращий саме для вашого автомобіля. Також є можливість обрати фарбу в балончику з різноманітними ефектами. Нижче пропонуємо огляд найвідоміших брендів, що випускають автомобільні фарби. 


 

Фарби Bosny — міцне та довговічне покриття


Компанія Bosny створює аерозольні фарби в широкій палітрі, в спокійних, яскравих відтінках, а також з оригінальними спецефектами. Якщо ви хочете створити оригінальний ефект, розфарбувати диски чи створити акценти на деталях авто чи мотоциклу, вам точно підійде відтінок золота гілка Gold. Ця фарба створює супер блискуче покриття, котре стійко витримує різноманітні пошкодження. 


Фарба може застосовуватися для нанесення на дерев'яні, металеві, керамічні поверхні. Також фарба ідеально лягає на всі види пластику, тканини та скло. Це дозволяє використовувати фарбу в декорі деталей інтер'єру, для оформлення витворів мистецтва.


Окрім «золотої гілки», фарба представлена у відтінках мідь, золота іскра, золото. 


Фарби можна використовувати для оформлення парканів, альтанок та інших елементів, розташованих на відкритих локаціях.


Поверхні, покриті фарбою, додатково можна захистити лаком Bosny №190. Тоді на поверхні з'явиться ефект іскри та глибини.


Окрім того, лак значно подовжує термін використання пофарбованих поверхонь.


Обробка діамантовим блиском GLITTERS SPRAY додатково надає поверхні ще більше насиченості та блиску.


Також в асортименті бренду Bosny представлено тонувальний лак, створений спеціально для покриття автомобілів. Лак з пігментом можна використовувати для затемнення прозорих та кольорових поверхонь, наприклад, для тонування задніх ліхтарів автомобіля, стоп-сигналів, скла. Також лак можна наносити на пластик, дерево та метал.
 

Аерозольні фарби Belife — реставрація поверхонь побутової техніки 


Фарби від бренду Belife призначені для відновлення поверхонь техніки, зокрема:

  • холодильники 
  • пральні машини 
  • ванни
  • душові піддони 
  • мікрохвильові печі
  • радіатори.


Фарба може застосуватися для внутрішніх та зовнішніх робіт.


Фарба відрізняється високим ступенем білизни, гарною укривною здатністю, стійкістю до стирання та подряпин. Фарба швидко висихає після нанесення, не тьмяніє з часом. 


Як вірно наносити фарбу? Ретельно струснути балон, щоби отримати однорідний колір. Тримати балон строго вертикально. Для початку потрібно виконати пробне розпилення, наносити фарбу найкраще з відстані 20-25 см. Щоби отримати найкращий результат, рекомендовано наносити фарбу декількома тонкими шарами, з періодичністю 2-3 хвилини для підсихання 


Аерозольні лаки та фарби для металу, а також й інших поверхонь, ви можете обрати в магазині «Околоремонта». Консультанти магазину нададуть вам вичерпну консультацію з приводу вибору оптимального лакофарбового продукту.