запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Регал холодильний: секрети вибору

Успіх торгівлі безпосередньо залежить від товарного вигляду продукції. Професійне обладнання стає головним помічником торгового бізнесу. Компанія Hold пропонує регал холодильний та інше обладнання для бізнесу в широкому асортименті та за вигідними цінами.

Види холодильного регала


Холодильні регали називають ще гірками. Вони являють собою стелажі для демонстрації та зберігання товарів при низьких температурах. Торгові холодильники розрізняють за призначенням:

  • контейнерні;
  • гастрономічні;
  • овочеві та фруктові;
  • м'ясні та рибні. 

 

Гірки контейнерного типу характеризують нижні полиці. Вони призначені зберігати продукцію в коробках.

Холодильники гастрономії підходять для молочної продукції. Можливості регулювання температури від 1°С до 7°С створюють оптимальні умови зберігання. Дизайн вітрини зручний покупцеві та персоналу.

Овочевий охолоджуваний стелаж дає змогу регулювати температуру в діапазоні від 4°С до 10°С. Допускається виставляти кондитерські вироби.

Охолоджувальна вітрина для м'яса і риби підтримує температурний режим від 0°С до 2°С. Збереже свіжу і заморожену продукцію.
 

Переваги використання холодильного регала


Облаштування торгових точок професійним обладнанням охолодження сприяє раціональному веденню бізнесу. Серед переваг виділяють:

  • економію площі приміщення;
  • зручність самообслуговування;
  • можливості складу і вітрини;
  • надійність конструкції. 


Гірки-вітрини ергономічні. Конструкції продумані для компактного розміщення товарів у вертикальному положенні. Вони дають змогу раціонально планувати простір торгового залу.

Вільний доступ вітрини сприяє інтересу покупців. Світловий супровід вигідно демонструє асортимент продукції.

Конструкція охолодження стійка і безпечна. Оснащена ребрами жорсткості, стійки виконані з цільного металу. Передбачає додатковий захист у вигляді протиударного пластику.

Підібрати відповідний холодильний регал можна на hold.com.ua. Компанія Hold співпрацює з перевіреними виробниками. Замовляйте професійне обладнання за вигідною ціною просто зараз.