запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Відчуйте себе привабливо: жіноча білизна Lovehoney — елегантність та сексуальність

 

Спідня білизна — це найінтимніша та найособистіша річ жіночого гардеробу. Стильна та якісна жіноча білизна є частиною повсякденного лука. Вона може бути простою та лаконічною, або ж навпаки розкішною та спокусливою. Топи, сексуальні комплекти, пеньюари, трусики, бюстгальтери — сьогодні можна вибрати білизну під любий вид одягу чи події. 
 

Види та особливості жіночої білизни 


Жіноча білизна сьогодні представлена в широкому асортименті, в залежності від події та смаку кожної леді можна придбати класичну, спортивну, спокусливу, мереживну білизну. Вартість комплекту чи одного елементу буде залежати від виду тканини, з якої вона виготовлена, якості, країни-виробника, популярності бренду. На сьогоднішній день серед українських жінок особливою популярністю користується жіноча білизна Lovehoney. Серед асортименту: повсякденна, спокуслива, елегантна та стильна білизна для особливих моментів. Якщо ви шукаєте жіночу білизну для особливих моментів, то зверніть увагу на розкішний, елегантний комплект https://betega.com.ua/komplekt-spidnya-bilyzna-top-spidnycya-trusyky-panchohy-lovehoney-m-chornyj-284/,  з яким ви будете себе почувати впевнено та сексуально. 
 

Також, щоб не помилитися з вибором спідньої білизни, потрібно знати, які види її існують:

  1. Трусики. Їх вибір досить широкий: стрінги, бразиліани, панталони, сліпи, хіпстери, танга. Таке розмаїття дозволяє обрати трусики під свій стиль та комфорт.
  2. Бюстгальтери. Тут теж вибір доволі широкий: класичний, пуш-ап, спортивний, бандо, анжеліка. Відносно недавно з’явився новий вид бюстгальтера «друга шкіра» — він зручний і майже не помітний під зовнішнім одягом. 
  3. Корсети. Використовується для корекції фігури, має стягуючий ефект.
  4. Комбінація. Ще відносно недавно комбінація вдягалась під сукню, сьогодні такий елемент гардеробу відноситься до еротичної білизни та може вдягатися як самостійна одиниця жіночого гардеробу.
  5. Сорочки, пеньюари — елементи дамського гардеробу. Вони виготовляються з різних матеріалів: атласу, шовку,  мереживної тканини.
  6. Підв’язки, пояси для панчох. Такий вид білизни вдягається  в особливі моменти, коли хочеться бути особливо грайливою та спокусливою. 


Такий вибір жіночої білизни дозволяє почувати себе гарною, спокусливою та впевненою кожну жінку, незалежно від стилю життя та естетичного смаку. 


Стилі жіночої білизни


Окрім призначення кожного елементу, жіноча білизна також відрізняється за стилем виконання:

  1. Вінтаж — гарний варіант, для тих, хто хоче зануритися в минуле. Така білизна, як правило, шиється з оксамиту або атласу.
  2. Спорт-шик і кежуал. Такий стиль є ідеальним варіантом для тих, хто цінує простоту та комфорт. Найчастіше білизна в цих стилях виробляється в однотонних кольорах  без декоративних елементів. 
  3. Спортивна білизна. До даного виду білизни основні вимоги — зручність і натуральність тканини пошиву. 


Це основні стилі, крім них ще є жіноча білизна в стилі «Прованс», яка підійде цінителькам жіночності та елегантності. Також сьогодні можна придбати весільну нижню білизну, мережеву. Вибір залежить від естетичного смаку представниці прекрасного полу та характеру події. 
 

Як правильно обрати жіночу білизну 


Вибір жіночої білизни — важливе питання, так як від коректності вибору буде залежати комфорт та зручність під час носіння. Обираючи такі елементи свого гардеробу, потрібно враховувати розмір, матеріал виготовлення (краще, якщо це будуть натуральні матеріали), фасон пошиву, щоб він добре  підходив до вашої фігури, комфорт (білизна не повинна давити чи натирати). Якісна білизна повинна бути комфортною та зручною. 


Купити якісну, стильну, повсякденну чи сексуальну нижню білизну в Україні можна на нашому сайті Betega.com.ua. за доступною вартістю та з доставкою. Ми пропонуємо: широкий вибір якісної жіночої та чоловічої нижньої білизни, оперативну доставку по всій Україні, акції та спеціальні пропозиції для постійних клієнтів, професійну консультацію щодо вибору нижньої білизни. Зробити замовлення можна, зателефонувавши нашому менеджеру чи заповнивши онлайн форму заявки на інтернет-сторінці сайту.