запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Як підтягнути шкіру навколо очей за допомогою косметики?

Шкіра під очима часто першою страждає від ознак передчасного старіння. Річ у тім, що тут структура значно відрізняється від інших ділянок шкіри. Тож потрібен специфічний крем під очі, що закриє потреби конкретно цієї зони.
 


Як працює косметика?


Якщо ви хочете підтягнути шкіру навколо очей і надати їй здорового вигляду, то варто використовувати потужний зволожувальний крем-ліфтинг. Він, завдяки активним компонентам у формулі й регулярному використанню, надасть помітний результат.


Можете звернути увагу на крем Truly-Transforming Brightening Eye Cream від бренду INSTYTUTUM. До речі, за словами засновниці бренду й кандидатки медичних наук Наталії Деркач, успіх залежить на 90% саме від домашнього догляду. За допомогою вказаного крему можна:

  • коригувати зморшки й «гусячі лапки»;
  • зменшувати набряки;
  • підтягувати й пом’якшувати шкіру;
  • глибоко зволожувати;
  • підтягувати верхні повіки;
  • освітлювати шкіру й темні кола під очима.


Цей крем містить концентровану формулу, що підтягує шкіру на повіках і розгладжує її. А до купи можна боротися зі зморшками й набряками, що також підступно з’являються в цій зоні. Загалом шкіра стає доглянутішою й свіжішою.
 

Правила з використання косметики


Зазвичай у кожного засобу з доглядової косметики є свої правила використання. У випадку з уже згаданим кремом його можна наносити двічі на день і застосовувати для щоденної рутини. Крем треба наносити легкими масажними рухами на зону навколо очей.

Обов’язково наносьте його й на верхні повіки, щоб ефект ліфтингу був всеосяжним. Результат ви помітите швидко, але реально оцінювати ситуацію можна вже через кілька тижнів регулярного використання.

Мультимолекулярний комплекс з гіалуронової кислоти й стовбурових клітин малини зволожує шкіру протягом доби. Він же стимулює синтез керамідів, покращує еластичність і зміцнює бар’єр.

Отже, за допомогою косметики можна покращити стан шкіри навколо очей і підтягнути її. Додайте до щоденної рутини такі засоби, аби досягти гарного результату.