запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Ліга 1 та Серія А: трансферні новини

Бразильський нападник «Реала» Вінісіус Жуніор, у якого виникло багато конфліктів із уболівальниками різних іспанських клубів, може переїхати виступати в іншу країну після закінчення сезону. Найімовірніше, новим чемпіонатом для 23-річного гравця стане французька Ліга 1. У підписанні форварда всерйоз зацікавлений лідер і чинний чемпіон національного чемпіонату Франції «Парі Сен-Жермен».   
 


 

Парижани не проти купити Віні, і він може стати адекватною заміною Кілліану Мбаппе. Враховуючи що Мбаппе нещодавно заявив про свій перехід саме в стан «вершкових», можливе досить цікаве рокірування.


У Парижі бразильцю готові гарантувати високу зарплату, а саме вдвічі більше, ніж у Мадриді. Сума потенційного трансферу попередньо оцінюється у 150 млн євро. Тож Жуніор має всі шанси стати новою зіркою Ліги 1 у складі ПСЖ. У поточному сезоні Ла Ліги Вінісіус відіграв 18 матчів, забив дев'ять голів і зробив чотири асисти. 


Крім Мбаппе, ПСЖ може також розлучитися з італійським голкіпером Джанлуїджі Доннаруммою. За повідомленням Todofichajes, 25-річний воротар зацікавив туринський "Ювентус". Тому не виключено, що Джіджі незабаром повернеться додому.  
 

Серія А: відразу два клубу зацікавлені у купівлі Судакова


Українським півзахисником Георгієм Судаковим цікавляться одразу два італійські гранди. Так що, з великою ймовірністю, цього літа Серія А стане новою адресою «прописки» гравця. 


Спочатку з'явилася інформація, що футболіста хочуть підписати в «Наполі», і ЗМІ навіть озвучили суму, яку «партенопейці»; давали за хавбека, — 40 млн. євро. Втім, донецький клуб відкинув цю пропозицію, що не дивно, враховуючи клаузулу в контракті в розмірі 150 млн., а також великий інтерес до гравця з боку європейських функціонерів.


Водночас ще з минулого листопада пильну увагу до Судакова позначив туринський "Ювентус". У ЗМІ навіть неодноразово з'являлися повідомлення про те, що угода відбудеться у січні. Як ми бачимо — не відбулася. Тоді Tuttomercatoweb повідомляв, що «Ювентус» розглядає Судакова як свою основну мету на позицію півзахисника, а інші варіанти розглядаються як альтернатива на випадок, якщо угода по Судакову виявиться складною.


Тепер уже можна констатувати, що вона точно виявиться складною, адже окрім «Ювентуса» на гравця претендують такі топові клуби, як:

  • «Барселона»;
  • «Ліверпуль»;
  • «Жирона»;
  • «Баварія»;
  • «МанчестерСіті».


Разом із зростанням інтересу до персони футболіста зростає та його вартість. Трансферне вікно, яке відкривається в липні, покаже, чи Георгій гратиме за Серію А чи опиниться в іншій європейській лізі. 

Автор sport.ua: Сергій Циба