запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Ремонт кермової рейки

Керування автомобілем для багатьох людей не лише життєва необхідність, але й справжнє задоволення. Звісно, якщо машина працює належним чином. Що робити, коли кермо стало «тугим», виникає стукіт або погіршується зчеплення? 
 


 

Ремонт кермової рейки


Рульова рейка, що є надто складною за конструкцією, є одним з найважливіших вузлів автомобіля. Вона бере безпосередню участь у процесі керування автомобілем, отже, її справність та коректність роботи можна вважати важливою умовою безпеки водія та пасажирів на дорозі.


Звісно, сьогодні не складно знайти купу рекомендацій та відео, що докладно розповідають, як виконати ремонт рулевой рейки авто своїми силами. Та чи варто це робити? Адже в сервісі діагностика і тестування вузла після ремонту відбувається за допомогою високоточного обладнання, що дозволяє відразу виявити найменші неполадки та встановити їх причину.


Як дізнатися про неполадки у функціонуванні кермової рейки? Спеціалісти рекомендують не гаяти часу та відігнати машину на діагностику, якщо ви помітили:

  • необхідність докладати більше зусиль для повороту керма;
  • люфт та нехарактерні звуки – скрип, стукіт, деренчання;
  • витік робочої рідини з системи керма.


Автомобільне зчеплення: що зламалось?


Не менш важливий вузол – автомобільне зчеплення, за відсутності якого ви просто не зможете зрушити з місця. Це досить складна система, що включає велику кількість деталей, які з часом зношуються, втрачають форму та не забезпечують коректної роботи. Проблеми зі зчепленням видають себе такими ознаками:

  • З’являються ривки у русі машини при зміні передачі – найчастіше, в холодну пору року.
  • Ускладнюється натискання педалі зчеплення – водій відчуває бар’єр при її натисканні.
  • Виникають проблеми з їздою на окремих передачах.
  • Втрата зчеплення з дорожнім покриттям, навіть, якщо траса суха та чиста.
  • Різке глушіння машини без видимих причин.


Діагностика таких проблем, як ремонт автомобільного зчеплення по силах кваліфікованим досвідченим фахівцям, що мають на озброєнні весь арсенал сучасного діагностичного та ремонтного обладнання. Вони швидко та якісно знайдуть причину проблеми, виконають ремонт вузла та заміну деталей, що вийшли з ладу. Виникли проблеми з кермовим керуванням або зчепленням? Не варто відкладати ремонт, адже подальше руйнування цих систем робить керування автомобілем дедалі небезпечнішим та менш комфортним. Зверніться до спеціалістів «MasterService» аби виконати комплексну діагностику та подолати всі недоліки у роботі автомобіля.