запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Стиль та практичність: відкрийте для себе світ сумок від Guess

Складно уявити модницю, яка відмовилася б від сумки від Guess – стильної та практичної, елегантної та місткої. Втім, сумки Guess жіночі і чоловічі – це далеко не всі види популярних та затребуваних аксесуарів, добре відомих усім, хто стежить за тенденціями у модних трендах. Що в них особливого?  


 

Філософія Guess


Компанія Guess, заснована на початку вісімдесятих років минулого століття, прагнула задовольнити потреби своїх покупців у модному одязі із джинсової тканини. Задум виявився цілком вдалим. Джинси, які шили на невеликому підприємстві, завдяки новаторському стилю у дизайні та найвищій якості пошиття, швидко зачарували публіку. Аграмотний маркетинг забезпечив найширші можливості для розширення асортименту, щоб задовольнити запити досвідчених модників. <


Сьогодні під цим брендом випускається безліч різноманітних аксесуарів. Але саме сумки з відомим усім, трикутним логотипом, багато хто вважає візитною карткою бренду. Дизайнери бачать шанувальницю марки, як жінку впевнену і спокусливу, витончену і сміливу, готову до експериментів і індивідуальність, що цінує.


У колекції сумок Guess, представлених в каталозі інтернет-магазину  INTERTOP, представлені аксесуари на всі випадки життя - повсякденні, для виходу у світ, для роботи та поїздок. 


Особливостіпродукції:

  • використання матеріалів преміальної якості – кращих сортів натуральної шкіри та високоякісного шкірозамінника;
  • особлива увага підкладці – тільки міцна тканина, стійка до зносу тканина, яка не порветься від контакту з вмістом сумки;
  • множина дуже зручних відділень – вам не доведеться довго шукати мобільний телефон, окуляри чи ключі;
  • ідеальні шви та якісна фурнітура, яка не підведе вас у відповідальний момент;
  • найпростіший догляд, який дозволить підтримувати сумку в ідеальному стані.


Має бути важлива урочистість? У колекції Guess ви легко знайдете витончену сумочку або неймовірно елегантний клатч, який стане ідеальним доповненням вашого образу. Однак, якщо вимрієте про практичну сумку на кожен день і волієте завжди мати під рукою все необхідне, в каталозі вам знайдеться безліч приголомшливих аксесуарів, які дозволять відчути себе справжньою леді.  

Чоловічі аксесуари Guess


В асортименті інтернет-магазину Intertop представлений широкий вибір найнеобхідніших чоловічих аксесуарів, кожен із яких може стати родзинкою образу. Чоловіки легко зможуть підбирати їх за своїм смаком. Невелика сумка лаконічного дизайну, стильний ремінь чоловічий з оригінальною пряжкою – все це деталі, які допомагають створити ваш образ і дарують звичний рівень комфорту, говорять про бездоганний смак власника.

А головне– стати власником стильної обновки з останніх колекцій сьогодні дуже просто: достатньо заглянути в каталог Intertop, щоб вибрати та замовити наймодніші аксесуари Guess цього сезону.