запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Samsung Galaxy A54: стильно, ефектно, надійно

Лінійка смартфонів Galaxy А стабільно очолює рейтинги продажів мобільних гаджетів у нашій країні. Новий Samsung Galaxy A54 має всі шанси увійти в ТОП найпопулярніших моделей популярного бренду. Щоб вибрати та купити новинку за найкращою ціною, просто переходьте за посиланням інтернет-магазину Фокстрот https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_samsung-galaxy-a54.html. А ми наведемо аргументи на користь такого придбання.


 

Стильний дизайн та бездоганна «начинка»


Відмінною рисою серії Galaxy А завжди залишався компроміс між відмінними показниками роботи, високою надійністю та скромнішим зовнішнім оформленням. У моделі Galaxy A54 вирішили відійти від звичної концепції, зробивши смартфон максимально схожим з дорожчими лінійками.  

Його панелі виконані зі скла Corning Gorilla Glass 5, але бічні грані, як і раніше, із пластику. Задню поверхню гаджета прикрашає блок із трьох камер, що виглядає дуже респектабельно.
 

Автономність та захист – це важливо!


У смартфоні Samsung Galaxy A54 реалізована опція захисту від води, яка не так часто зустрічається у середньо цінових моделей цієї лінійки. Аось наявність вбудованого акумулятора на 5000 мАг, що можна інтерпретувати як 6 &nd;ndash; 8 годин роботи дисплея або до двох діб роботи при помірній інтенсивності використання – це гідні показники, які, хоч і не надто дивують, але, безперечно – радують. 
 

Мапа пам'яті та відмінний екран


Наш аналіз цього продукту показав, що навіть якщо ви під час відпочинку «зависли» в готелі або виявилися позбавленими доступу до інтернету, завдяки відмінному дисплею і вбудованій карті пам'яті microSD, ви зможете дивитися улюблені фільми у високій якості, читати книги або розважити себе захоплюючими іграми, зберегти цінні фото та відео.

Зазначимо, що навіть при виконанні складних завдань, пристрій поводиться дуже гідно – завдякипроцесору Exynos 1380, який забезпечить відмінну продуктивність, лише трохи поступається флагманським моделям.


Відмінні камери з різними модулями та оновлення ОС


У Samsung Galaxy A54 розробники використовували три модулі камери, щоб підвищити якість знімків у різних режимах. Цілком на кшталт сучасних трендів! 

І, нарешті, згідно з нашим досвідом, останній аргумент на користь вибору Galaxy A54 – оновлення версій Android та One UI протягом найближчих чотирьох років. А це означає, що найближчими роками, вам не доведеться шукати відповідні пристрої програми – у ньому нічого не застаріє!