запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Опори для терас - у чому потреба?

Одним із найкращих способів провести свій час на відкритому повітрі є відпочинок на терасі. Відкриті майданчики в саду, на дачі або в парку можуть стати чудовим місцем для спілкування з сім'єю чи друзями, а також спокійного проведення за чашкою кави.

Будівництво подібних конструкцій користується величезною популярністю. Але що робити, якщо поверхня, на якій розташовуватиметься тераса, є нерівною або має нахил? У цьому випадку вихід один - використовувати для терас регульовані опори. Вони здатні компенсувати різницю нахилу та нерівності рельєфу, а також підняти рівень майданчика.
 

Які різновиди випускають для фальшпідлоги?


Регульовані опори виготовляються з поліпропілену високої якості, здатні витримувати серйозні навантаження. Ці вироби для терас можуть регулюватися за рівнем або мати певну висоту установки. У випадку з фіксованими варіантами регулювання висоти може становити від 2 до 30 мм.


Таке рішення дає можливість компенсувати невеликі перепади нахилів при внутрішньому та зовнішньому будівництві. Якщо використовувати опори, які можна налаштовувати, висота монтажу лагів або плит відносно основної поверхні може становити і 950 мм. Вони відрізняються плавними налаштуваннями та дозволяють піднімати терасу на значну висоту.
 

Які головні переваги регульованих опор?


Цей вид монтажних конструкцій призначений для будівництва майданчиків різної висоти та складності. Будівельник, який додає в конструкцію тераси опори, що налаштовуються, отримує ряд переваг:

  1. Вентиляція. Цей пункт є однією з найважливіших характеристик у будівництві горизонтальних настилів, оскільки більшість з них виготовлені з деревних матеріалів.
  2. Отримання додаткового простору. Основна його функція – технічна. Простір під настилом дозволяє контролювати стан конструкції, а також встановлювати комунікації, наприклад, проводку або освітлення.
  3. Надійність. Регульовані конструкції мають високу міцність, оскільки кожнаїх може витримувати навантаження до 900 кг. Крім того, вони не втрачають властивостей при впливі факторів довкілля.
  4. Простота установки. Використання таких виробів значно спрощує будівництво горизонтальних дерев'яних конструкцій та економить час. Їх монтаж інтуїтивно зрозумілий і простий.


Зоною використання регульованих опор може бути не тільки будівництво тераси, але й монтаж будь-якої іншої конструкції, наприклад садової доріжки або зеленої зони. Горизонтальні дерев'яні настили часто можна побачити в парках та вуличних кафе, вони забезпечують високу міцність та надійність будівель.
 

Де можна замовити регульовані опори?


Для надійності майбутнього проекту необхідно вибирати матеріали перевірених виробників. Компанія Woodmart має широкий асортимент регульованих опор під будівництво будь-яких майданчиків - це універсальний, різноманітний вибір для будь-якого покупця. 


У каталозі онлайн магазину можна знайти регульовані варіанти для фальшпідлоги високої якості, а також всю необхідну фурнітуру для їх монтажу. Розмір, кількість та конструкцію елементів можна підібрати в режимі онлайн за допомогою кваліфікованого фахівця.