запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Водорості норі

Нікого не здивувати стравами японської кухні. Вже давно роли перестали бути дорогою екзотикою та стали доступною їжею для кожного. Ні для кого не секрет, що роли завертаються у водорості норі.  

Якщо ви хочете розширити своє меню за допомогою страв з норії, необхідно купити норі оптом. У нашій статті ми розповімо про користь норі, де можна використовувати цей продукт і де купити його за вигідною ціною.


 

Корисні властивості норі


Водорості норі вважаються не тільки популярним інгредієнтом в японській кухні, але й корисним продуктом, який має наступні переваги для організму людини:

  • Зниження ваги;
  • Нормалізації АТ (артеріальний тиск);
  • Поліпшення обмінного процесу;
  • Зміцнення серцевого м'яза та судин;
  • Поліпшення мозкової діяльності;
  • Очищення крові та насичення її гемоглобіном;
  • Насичення організму йодом.


А головна перевага водоростей норії – насичення організму вітамінами, мінералами та біоактивними речовинами.

Даний продукт слід застосовувати з обережністю вагітним, мамам, що годують, дітям до 3 років, людям з алергією та розладом кишечника.
 

Норі в кулінарії


Пресовані водорості норі найчастіше використовуються для приготування ролів та суші. Але також водорості можна додавати в салати та супи. Крім того, використовуючи  – цей продукт можна приготувати смачні чіпси.
 

Як правильно вибрати листи норі


Про користь морських водоростей норії ми вже розповіли. Але щоб ваша страва не тільки приносила користь організму, але й мала привабливий зовнішній вигляд, потрібно правильно їх підібрати. Виробники пропонують лише 2 категорії:

Gold – якісні та дорогі листи, які будуть еластичними та тонкими. Використовуються для приготування суші та ролів.

Red та Green – поступаються Gold  у вартості, якості. Більш товсті та  жорсткі листи, що мають характерний присмак водоростей. Не можна вживати в «чистому» вигляді. Використовуються тільки для додавання до страв як спецій.

Купити пресовані водорості норі за вигідною ціною та оптом можна на сайті  https://ascania-ff.com.ua/ru/category/azyatskaya-kuhnya/. Зберігати листи норії необхідно в прохолодному та сухому місці.