запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Відкрийте новий горизонт дизайну: фотошпалери, що змінюють простір

Створення оригінального простору, в якому хочеться працювати, відпочивати чи займатися творчістю, може стати легким завданням, якщо вдатися до маленьких хитрощів та підібрати фотошпалери на замовлення. Фотошпалери - це ідеальне бюджетне рішення для швидкої та легкої зміни дизайну кімнати. До того ж, ви можете абсолютно не обмежувати свою фантазію та обирати будь-які дизайни шпалер, що ідеально підходять для вашої кухні, дитячої кімнати, вітальні чи робочого кабінету.
 


 

Чому варто обрати фотошпалери?


Фотошпалери мають ряд естетичних та функціональних переваг, що допоможуть змінити дизайн кімнати максимально легко та швидко. Додати яскравих кольорів чи кардинально змінити стиль кімнати - більше не проблема, якщо надати перевагу фотошпалерам від DesignStickers. 


Які переваги мають фотошпалери:

  • Широкий асортиментний ряд - для замовлення вам потрібно лише вказати, для якої кімнати вам потрібні шпалери й обирати собі до смаку.
  • Яскраві кольори та оригінальні дизайни, особливо, що стосується шпалер для дитячих кімнат. За посиланням: https://www.designstickers.com.ua/ua/novosti/detskie_fotooboi_news.html  ви знайдете безліч оригінальних варіантів, що підійдуть для дітей будь-якого віку і кожен зможе знайти собі до вподоби.
  • Можливість знайти бюджетне рішення для швидкого ремонту своїми руками, обираючи фотошпалери з клейким шаром або ж самоклеючі шпалери, які можна швидко наклеїти на старі шпалери чи навіть пофарбовану стіну.
  • Можливість замовити у DesignStickers фотошпалери індивідуального розміру і не думати, що робити із залишками шпалер після ремонту.


Фотошпалери, крім того, що це зручно та красиво, ще й додають затишку. Завдяки застосуванню популярних текстур (їх є чотири на вибір замовника) та вдалому підбору дизайну саме для вашого інтер’єру, можна досягти ідеального результату.


В якому б приміщенні ви не планували наклеїти фотошпалери, ми допоможемо підібрати потрібний для вас дизайн для будь-якої житлової кімнати, офісного приміщення чи приміщення будь-якого комерційного призначення. Завдяки універсальності продукту та розумінню його переваг і особливостей, менеджери допоможуть з вибором, а за необхідності, ви можете замовити тестові зразки фотошпалер, щоб самостійно підібрати кольорову гаму та поєднання для вашого простору, а також оцінити текстуру шпалер і обрати саме ті фотошпалери, які стануть ідеальним для вас рішенням.