запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Надійні українські акумуляторні батареї GROM від aet.ua

Автомобільні акумулятори GROMНа вітчизняному заводі WESTA виробляються акумуляторні батареї торгової марки GROM. Динамічно розвиваючись і враховуючи умови експлуатації на внутрішньому ринку, розробник наголосив на працездатності своєї продукції в екстремально низьких температурних умовах. Таким досягненням може похвалитися не кожен європейський та азіатський завод із виробництва стартерних батарей.


Переваги автомобільних акумуляторів ТМ GROM

 

Розроблений інженерами для експлуатації на всіх сучасних автомобілях іноземного виробництва, акумулятор чудово зарекомендував себе не тільки на внутрішньому ринку. Він також успішно експортується до Польщі. Також перевагами продукції можна вважати:

  • Використовуючи досконалу захисну технологію «Кальцій+Кальцій», джерело зберігає свої характеристики протягом тривалого терміну.
  • Перед встановленням пластин вони покриваються спеціальною пастою, що створює додатковий захист від короткого замикання.
  • Пластини виготовлені за запатентованою технологією Еxpandedmetal, що забезпечує мінімальний опір та максимальний контакт з активною масою.


Основні переваги акумуляторів GROM:

 

  • особливо висока морозостійкість, агрегат здатний працювати в умовах перепаду температур від -50 до +60 градусів Цельсія;
  • практично не потребує обслуговування, мінімальна втрата вологи під час роботи;
  • стартовий струм вищий, ніж у іноземних аналогів, приблизно на 30%;
  • повне виключення вибуху та займання акб внаслідок накопичення вибухонебезпечних газів;
  • корпус чудово справляється з можливими пошкодженнями, засміченнями та корозією;
  • так само корпус захищає пластини від підвищеної вібрації на поганих дорогах та від роботи двигуна.


Широка лінійка продукції від ТМ GROM дозволить вибрати агрегат саме такої потужності, якою потрібний споживачеві. І повністю відповідний характеристикам автомобіля. Якщо з якоїсь причини ви не можете самостійно вибрати джерело живлення, консультанти інтернет-магазину АвтоЄвроТрейд підкажуть вам необхідну інформацію та допоможуть підібрати оптимальний варіант.


Корпус батареї допускає періодичне обслуговування, якщо в цьому виникає потреба. На відміну від інших моделей акб, у цю можна долити дистильовану воду. Виріб ідеально підходить для експлуатації на автомобілях середнього класу як на дизельному паливі, так і на бензині.


Grom Premium – лінійка акумуляторів, створених спеціально для авто з високим споживанням електричного струму. Мають підвищену ємність за компактних габаритів. Цілком не потребують додаткового обслуговування та можуть встановлюватися на автомобілі навіть з великим дизельним мотором. Ця серія також відрізняється високим ступенем стартерної потужності та мінімальними показниками саморозряду.

Виробник повністю впевнений у якості продукції, що випускається, і дає гарантію на експлуатацію протягом двох років з моменту купівлі виробу. Співробітники магазину АвтоЄвроТрейд допоможуть підібрати саму відповідну акумуляторну батарею GROM, щоб ваше авто не страждало від нестачі електроживлення.