запомните / запишите
сообщите, что вы нашли информацию
на сайте "Map.cn.ua - Карта Чернигова"

Hовость компании "ФОП Васюк А.В."

13.06.2024

Як правильно встановити зовнішню москітну сітку.

Наявність у виробу спеціальних пластикових куточків говорить про те, що воно буде кріпитися із зовнішнього боку вікна. Але монтаж можна здійснити зсередини приміщення, що дуже зручно в багатоповерхових будинках.

1. Насамперед слід підготувати вікно до установки. Для цього потрібно приміряти сітку до вікна та зафіксувати місця, де необхідно прикріпити куточки. Москітка повинна повністю увійти до верхніх кишеньок і в цьому положенні вільно входити-виходити з нижніх кишеньок.
2. Змонтуйте кишеньки. Оптимально прикріпити їх на шурупи.
3. Візьміть сітку за спеціальні ручки, виведіть її назовні. Вставте її у верхні (великі) кишеньки, притягніть до профілю вікна. Далі, якщо опустити сітку вниз, вона повинна зайти в нижні кишеньки (менші за розміром), залишаючись зафіксованою верхніми.
Ви завжди можете легко поставити або зняти накладний виріб. Куточки-кишеньки при цьому завжди залишаються змонтованими на вікні.

Важливо: цей спосіб кріплення виявиться для непідготовленої людини складним і не завжди вдасться зробити це самостійно. Якщо вікно знаходиться на високому поверсі, то ми рекомендуємо скористатися послугами майстрів і не ризикувати своїм здоров’ям.

Комментарии

 map.cn.ua (0)  

← Новости компаний