Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)

Управління поліції охорони в Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компании:
показать
Новость за 18-03-2013  |  12 лет назад!

Для надійного захисту ваших дітей ДСО пропонує GPS-спосте

Для надійного захисту ваших дітей ДСО пропонує GPS-спосте


Усі батьки хвилюються про безпеку своїх дітей. Відрядивши дитину до школи, батьки турбуються, чи дістались вони до місця призначення, а коли раптом мобільний телефон дитини не відповідає, дорослі починають бити на сполох.
Державна служба охорони пропонує вирішення таких проблем за допомогою GPS-спостереження за вашими дітьми. Для роботи даної функції необхідно мати персональний GPS-трекер, обладнаний кнопкою екстреного виклику міліції та виходом до інтернету.
Відправивши дитину до школи, ви спокійно можете вирушати на роботу чи займатися домашніми справами. Адже, щойно дитина вийде зі школи, вам на мобільний телефон прийде смс-повідомлення і ви з допомогою комп’ютеру зможете відстежити пересування дитини додому. До того ж батькам надається можливість окреслити маршрут пересування дитини - при виході за визначені межі, у вас на комп’ютері з’являтиметься червоний сигнал, який вказуватиме на місцезнаходження дитини.
Також в дитини, в разі відчуття нею загрози, є можливість натиснути кнопку термінового виклику міліції, після чого до місця перебування дитини прибуде озброєний наряд міліції охорони.
Замовивши таку послугу, ви забезпечите цілковиту безпеку пересування вашої дитини, адже ваша безпека - наша професія!
УДСО при УМВС України в Чернігівській області
Немного рекламы Чернигова: