Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
Стоматгарант (Стоматологическая клиника)

1 Соціальна Аптека (аптека)

Меню компании:
показать
Фото компании:
Контакты:
+38(063)... показать телефон
0800-21-... показать телефон (Гаряча лінія)
Ссылки:
Способы оплаты:
Наличный расчет
Банковские карты Visa, Mastercard
Время работы:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
0800
2100
0800
2100
0800
2100
0800
2100
0800
2100
0800
2100
0800
2100
без обеда
Статистика:
Просмотр информации о компании:
За последние 30 дней – 2 человек.
В прошлом месяце – 2 человек.
За последние 6 месяцев – 14 человек.
O компании:
«1 Соціальна Аптека» - це сучасна аптека, що динамічно розвивається. Працюючи на українському фармацевтичному ринку с 2015 року, ми суттєво розширили асортимент продукції і зарекомендували себе як надійного та відповідального постачальника. Сьогодні аптека пропонує більше 10 тис. найменувань лікарських засобів, косметологічних виробів, вітамінів, біологічно активних добавок, засобів догляду та аксесуарів. Вся представлена в асортименті продукція сертифікована, відповідає діючим галузевим нормам та міжнародним стандартам якості.

Але головна відмінна риса аптеки – найнижчі ціни в Україні. Доступна вартість нашої продукції обумовлена відсутністю посередників, прямими поставками від виробників та професійним підходом до впровадження діяльності. Крім того, ми не вкладаємо коштів в рекламу та маркетингові інструменти, забезпечуючи максимальну цінову доступність для наших клієнтів.

Як і раніше, головною метою нашої діяльності залишається підвищення доступності ліків та якості фармацевтичної допомоги своїм покупцям. Ми забезпечуємо всі верстви населення, включаючи соціально незахищені, оригінальними та недорогими препаратами. Несемо цілковиту відповідальність за пропонований товар, оскільки ми є кінцевим пунктом на шляху руху ліків до споживача. Для нас дуже важливо створити ефективну систему контролю якості лікарських засобів від моменту їх надходження до реалізації населенню. Саме тому вся наявна в нашій мережі продукція сертифікована і має супровідну документацію на відповідність вимогам державних органів. Терміни, умови зберігання та реалізації товару суворо дотримуються. Покупцям обов'язково надається касовий чек.

Крім реально низьких цін та багаторівневої системи контролю якості, ми також пропонуємо своїм клієнтам ряд інших переваг:
- найширший асортимент;
- високу якість сервісного обслуговування;
- можливість резервування ліків в режимі онлайн;
- комплексний інформаційно-консультаційний супровід;
- оперативну видачу продукції.

Здоров'я клієнтів - для нас мета, а не засіб, тому ми постійно розвиваємося, розробляємо і впроваджуємо нові інформаційні канали, розширюємо дослідницьку базу. Безперервно підвищуємо якість наданої інформації та рівень сервісного обслуговування.
Предоставляемые услуги:
Аптека
Немного рекламы Чернигова:
Спутниковый режим карты Нормальный режим карты Включить/отключить значки панорам Включить/отключить значки домов
уменьшить карту увеличить карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Вернуться в исходную точку
Отзывы о компании:
Написать отзыв
На указанный e-mail будет отправлена ссылка, перейдите по ней, что бы подтвердить email и опубликовать комментарий.
Опубликовать
Примите во внимание!
1. Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции, и будет удален Администратором.
2. Если страницей управляет представитель компании, то он самостоятельно выбирает отвечать либо удалять комментарии.
Надеемся на Ваше понимание!
Компания представлена в каталоге предприятий: