Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Шарик'єс (Магазин куль)

Академія Зірок (креативне творче об'єднання)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(063)... показати телефон (Директор Марія Панкратьєва)
+38(068)... показати телефон (Директор Марія Панкратьєва)
+38(063)... показати телефон (Арт-директор Янітта Мушинська)
+38(066)... показати телефон (Арт-директор Янітта Мушинська)
В соціальних мережах:
Часи роботи:
За домовленістю
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –28 людей.
Про компанію:
Креативне Творче Об'єднання "Академія Зірок" - все для розвитку творчої та талановитої особистості кожної дитини.
Важливою особливістю навчання у школі «Академії Зірок» є те, що у нас немає кастингу серед дітей, підлітків та молоді. Ми з радістю приймаємо всіх бажаючих, які приходять до нас, тому що ми впевнені, що всі діти талановиті.

Ми робимо все для подальшого гармонійного розвитку, щоб кожен мав можливість поринути у світ шоу-бізнесу та телебачення. Усім, чим займаються учні в «Академії Зірок» стане в нагоді їм у майбутній професії, якою б вона не була.

У нас дивовижна атмосфера, і цю атмосферу створюють наші учні, освітяни, батьки, колеги, продюсери та режисери, які з нами працюють. «Академія Зірок» - це творче об'єднання для дітей, батьків та креативної команди. Тільки знами ви станете повноцінними артистами, набудете вокальних та танцювальних даних, станете творчою особистістю і працюватимете з режисерами, звукорежисерами, продюсерами, стилістами, записуватиметеся у професійних студіях звукозапису.

Ви можете відчути себе справжніми журналістами, взяти інтерв'ю у зірки, взяти участь у телепередачі «Академія Зірок». Ми маємо однакове ставлення до тих, хто займається давно, і до тих, хто прийшов зовсім недавно. Важлива особливість досягнення професійного рівня – це практика.

Енергійна команда, досвідчене викладання та педагоги з великим стажем роботи завжди знайдуть індивідуальний підхід до кожної дитини.
Послуги:
«Комільфо» - це фундамент для тих, хто має величезне бажання потрапити у світ шоу-бізнесу та телебачення. Курс «Комільфо» є першою сходинкою для подальшого навчання в нашій школі. «Комільфо» допоможе вибрати правильний напрямок для вашої дитини. «Комільфо» – це розкриття творчого потенціалу особистості для реалізації справжнього таланту у мрію шоу бізнесу та телебачення.

Школа ведучих «Show TV» - це школа дитячого телебачення, в якій режисерами, телеведучими та шоу ведучими є діти. Мета навчання у школі – долучити дітей до світу телебачення та шоу-бізнесу. Програма навчання дуже різноманітна, насичена: це справжня майстерня творчості, у якій діти знаходять вірне застосування своїм унікальним здібностям, реалізуючи себе як особистість. Результатами старань дітейстають спеціальні репортажі, зйомки із заходів, інтерв'ю із зірками, професійне ведення заходів, фестивалів, конкурсів. Всі відеоролики публікуються на офіційному сайті «Академія Зірок», і кожен бажаючий може поринути у світ дитячої журналістики.

На кого ми чекаємо?

Тих, хто в дитинстві найкраще копіював улюблених ведучих та артистів. Тих, хто любить бути у центрі подій. Дітей, які вміють навчатися, бачити себе з боку, виходити за межі вузького кола або свого віку, статі, статусу, свого маленького світу, бути відкритим для світу і зберегти свою індивідуальність. Наші двері відчинені для тих, хто може пропускати кожну новину крізь себе, співпереживати словами та бути трошки сентиментальним, і не боятися бути смішним чи серйозним.

Школа журналістики «Stend Up» Це школа дитячої журналістики. Журналіст (тележурналіст) –це не просто професія, відповідальне завдання постійно тримати марку та бути на увазі. Це мистецтво бути знаменитим та щоденні заняття з професійними педагогами. Важлива особливість досягнення професійного рівня – це практика. Наше завдання – показати роботу зсередини. Навчитися юних журналістів спілкуватися з людьми, постійно йти вперед, не боятися новизни, адреналін та азарт. це все в одній професії. Діти виступають у ролі журналістів, сценаристів, письменників, беруть активну участь у дитячих прес-конференціях. Усі учні працюють над дитячим журналом «City dolls», де діти пишуть статті, беруть інтерв'ю у зірок, шукають фотографії для рубрик, займаються рекламою, виступають у ролі головних редакторів, і наповнюють журнал цікавою інформацією. Як стати відомим журналістом та телеведучим? Ми знаємо відповідь.

На кого ми чекаємо?

Тих, хто з дитинствамріяв про телебачення, мріяв працювати у глянцевому журналі, вести рубрики та бути головним редактором. Тих, хто вміє швидко передавати потрібну емоцію. А також впевнених, упертих, наполегливих та комунікабельних дітей та підлітків.

Вокальна естрадна студія «Конфетті» - це школа вокального сучасного мистецтва, яка, як зрозуміло вже з назви, безпосередньо пов'язані з естрадою. Однак скажемо, що відтінків у нього багато, адже він поєднує у собі багато стилів та напрямків, створює багату палітру образів. Уроки вокалу – це завжди трохи теорії та багато практики. На уроках вокалу ви дізнаєтесь, як влаштований ваш інструмент, ваш вокальний апарат. Ви дізнаєтесь, як і де народжується вокальний звук, ви дізнаєтесь, яку роль відіграє дихання у співі. Сольфеджіо допоможе вам придбати музичну грамоту та елементарної теорії, але найважливіше це розвиток музичногослуху. Ви навчатиметеся техніці співу, різними прийомами звуковидобуванням, навчитеся відчувати своє тіло, і звичайно працювати над репертуаром. Поступово час для розспівування зменшуватиметься, а час для роботи над репертуаром, його художньо-естетичним змістом збільшуватиметься. Уроки вокалу включають сценічні рухи. У вас з'явиться досвід взаємини з публікою та вміння самостійно розібрати та вивчити бажаний репертуар, вміння створити свій образ та виступати на публіці.

На кого ми чекаємо?

Згадайте, ким би ви дійсно хотіли стати та піднімайте свої запалені мрії на поверхню. Тих, хто у школі не боявся виступати перед однокласниками чи навпаки боявся, але все життя мріяв. Тих, хто мріяв з дитинства про сцену, тих, для кого сцена та життя є одним загалом. Ми чекаємо: яскравих особистостей, стильних, працьовитих, стійких, позитивних,цілеспрямованих.

Дім Моделів «DefileModels`City» - це професійна школа моделей та фотомоделей, де правильно підібраний курс допоможе набути основних навичок модельного бізнесу. Вчитися в школі моделей можуть усі бажаючі, тому що програма занять спрямована на отримання знань, які застосовуються не тільки в роботі, а й у повсякденному житті - це оптимально підібраний курс предметів. Детальнішу інформацію ви можете отримати на модельному сайті www./defilemodelscity.com.ua

При вивченні курсу дефіле ви отримаєте практичні знання та навички роботи на подіумі та сцені.
Курс модельного бізнесу дозволить зрозуміти структуру модельного бізнесу: кастинги, контракти, ваучери, менеджмент, скаутинг, різні сфери та види діяльності моделі.
Фото-клас та відео-клас — курси, що дозволяють максимально швидко навчитися володіти своєю особою та тілом під час фото тавідеозйомки.
Курс макіяжу покликаний навчити модель техніки професійного гриму. За макіяжом зазвичай читається три короткі курси: основи макіяжу, денний макіяж та вечірній макіяж.
Все необхідне для успішного догляду за шкірою обличчя та тіла, ви дізнаєтесь, пройшовши курс косметології.
Курс дієтології допоможе вирішити проблеми зайвої ваги, а також привчить здоровий спосіб життя, що дозволяє зберегти природну красу максимально довго.
Спеціальний курс догляду за волоссям допоможе навчитися доглядати своє волосся з урахуванням індивідуальних особливостей, а також вивчити різні типи укладок.
Стати емоційно розкутою, впевненою в собі, професійною на кастингу та знімальному майданчику допоможе курс акторської майстерності. Для ведення цього курсу запрошуються актори чи режисери.
Спеціальний курс хореографії – це пластика, розтяжки, розминка.
Курс журналістики допоможе вамздобути навички правильної подачі під час інтерв'ю журналістам.
Школа «LOOK» - Це школа створення образу.

Мета навчання у школі – долучити дітей до світу прекрасного, та отримати необхідні навички макіяжу. Кожна дитина навчиться розкривати та вигідно підкреслювати свою індивідуальність. Навчання дуже різноманітно і насичено – це справжня майстерня творчості, в якій діти знаходять вірне застосування своїм унікальним здібностям, реалізуючи себе як яскраву особистість.

Навчання…
- Основи колористки.
- принципи колірного кола. Ахроматичні кольори.
- Декоративні засоби, які використовуються на етапі корекції кольору.
- Декоративний та природний колір.
- основи олівцевої техніки. Техніка розтушовування.
- Принципи класичного моделювання очей із різними анатомічними особливостями.
- Колірометрія в макіяжі (колірні типи Літо/Зима,Осінь весна).
- Гармонія та конфлікти. Етапи виконання макіяжу. Інструменти. Дезінфектори. Щітки.
- Декоративна корекція брови.
- Принципи поєднання контрастних кольорів.
- Основи зачісок та укладок для візажистів,

Навіщо потрібний дитячий макіяж?
Дівчатка в маленькому віці регулярно тягають мамину косметику, щоб потай її розглянути і нанести все, що в ній є. Діти пізнають світ і завжди беруть ті речі, які їм заборонені, і косметика не виняток! Вони приміряють роль мами або старшої сестри, але в деяких випадках дитячий макіяж все ж таки прийнятний.

Ось кілька таких випадків: реклама, фотосесія, виступ, зйомки перед камерою. Навіть дитяча шкіра під прицілом професійної фотокамери може виявитися не ідеальною. Якщо дитина займається танцями, співом, цирковим мистецтвом чи деякими видами спорту, його доведеться освоїти. Інакше зі сцениобличчя виглядатиме як біла пляма, особливо на тлі яскравих костюмів. В інших випадках дитячий макіяж не потрібний! Визначення колірних типів. Робота у парах.

На кого ми чекаємо?

Тих, хто любить бути в центрі уваги, отримати правильну інформацію про косметику та правильне її використання. Тих, хто хоче самостійно навчитися професійного макіяжу. Дітей, які вміють навчатися, бачити себе збоку та зберегти свою індивідуальність. Наші двері відчинені для всіх бажаючих!
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!