Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

"Трапезна" (кафе)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Адреса:
м. Чернігів, вул. Преображенська, 18 колишній "Дитинець", р-н Вала
Контакти:
+38(0462... показати телефон
+38(098)... показати телефон
+38(063)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2200
1000
2200
1000
2200
1000
2200
1000
2200
1000
2200
1000
2200
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 14 людей.
Минулого місяця - 16 людей.
За останні 6 місяців –76 людей.
Про компанію:
Дорогі друзі!
Ми раді будемо бачити Вас у гостях. Сподіваємося, що Ви знайдете тут все, що очікуєте від улюбленого кафе: гостинність, гарний сервіс, професіоналізм, якісне меню та доступність цін. Складаючи меню та Барну Карту для «ТРАПЕЗНОЇ», ми прагнули створити гармонійне поєднання як пропоновані страви української та європейської кухні, у вишуканості та індивідуальності напоїв, у простоті та швидкості обслуговування. Напрямок «ТРАПЕЗНИЙ» ми вибрали невипадково. Це універсальне, перевірене століттями, поєднання, яке привабливе для людей різного віку та положень. Адже трапеза – ndash; це традиція спілкування під час їжі, яка об'єднує друзів, сім'ї та просто добрих людей. На основі досвіду предків ми створили унікальні рецепти приготування та подачі страв. І все це пропонуємо Вам. Ми відкриті до нових цікавих стосунків.Відносинам, які формують єдину команду любителів та поціновувачів справжньої домашньої кухні.
Пориньте у світ неймовірних гастрономічних відкриттів разом з нами!
З повагою, команда «ТРАПЕЗНИЙ»
Послуги:
Ми проводимо:
- банкети;
- Корпоративи;
- свята;
- Комплексні обіди;
- Доставка страв / їжа навинос;
- Поминальні обіди
Додаткова інформація:
Якщо Ви шукаєте якісне та недороге кафе, в якому можна смачно, ситно та душевно поїсти, ласкаво просимо до нашого закладу! Українська гостинність та сучасний дизайн, широкий вибір смачних та корисних страв не залишать Вас байдужими!

ЧОМУ САМЕ МИ?
Різноманітне меню дозволить будь-якому гостю підібрати страву до смаку. Ми готуємо страви лише з натуральних та свіжих еко-продуктів, закупівлі проводяться щодня! Чимало жителів і гостей нашого міста, опиняючись у центрі Чернігова, неодноразово запитували: де можна вгамувати голод, отримавши задоволення від смачної їжі і не викинувши гроші на вітер? Відповідь очевидна: в кафе «Трапезна»! Якщо Ви знаходитесь поблизу історичного центру Дитинець, загляньте в заклад, який зручно розташувався на вул. Преображенській 18/1 (колишнє кафе «Дитинець»). Співробітники нашого закладу будуть раді обслужити всіх, хтозайде сюди відпочити від виснажливого шопінгу, тривалої прогулянки містом або просто поласувати апетитними стравами. Тут Ви відчуєте себе як вдома, куштуючи такі знайомі та улюблені страви, які зазвучать для Вас абсолютно по-новому.

БАНКЕТИ / КОРПОРАТИВИ / СВЯТА
Легкий та повітряний інтер'єр, зручні меблі, приємна музика – все, що необхідно для приємного проведення часу. Ми пропонуємо Вам для проведення урочистостей дві зали місткістю 35 та 60 осіб. Мінімальна сума замовлення з особи – 180 грн.

КОМПЛЕКСНІ ОБІДИ
Для тих, хто наполегливо працює і не може вирватися з офісу навіть в обід, спеціальна пропозиція від нашого закладу: корпоративні комплексні обіди з доставкою прямо до офісу! Тепер не треба тягнути із собою на роботу бутерброди або судочки з домашньою їжею: смачну, а головне здорову їжу доставлять вам просто на робоче місце. Розділітьтрапезу з колегами та разом наберіться сил для нових трудових подвигів! А ціни вас приємно здивують: легкі та поживні сніданки – ndash; від 25 грн, ситні обіди – від 55 грн.

ДОСТАВКА БЛЮД / ЇЖА НАВИНЕС
Приділіть більше часу собі, адже тепер не потрібно витрачати час на походи за продуктами та приготування страв, кафе «Трапезна» вже подбало про Вас! Для Вашої зручності у нашому закладі є можливість замовити готові страви із собою та спокійно насолоджуватися спілкуванням з близькими та друзями!

ПОМИНАЛЬНІ ОБІДИ
Якщо Ваш будинок спіткало такого роду лихо, кафе «Трапезна» візьме він всі проблеми з організації поминальної трапези. Організовувати поминальний обід вдома часто складно морально та трудомістко фізично. Адже традиційний поминальний обід має складатися з прийнятої за християнськими звичаями певної кількості страв. Часто буває,що поминальні обіди відбуваються під час постів, а багато людей дотримуються їх. Коли у вас в будинку горе, то природний стан горя не дозволяє вам організувати поминальний обід будинку, оскільки ви виснажені морально і фізично горем та стражданням. Ми допоможемо вирішити всі проблеми щодо організації поминальної трапези з дотриманням усіх традицій. Ми підберемо для Вас прийнятне за ціною меню, виберемо зручний час. Поминальний обід завжди обслуговується в окремому залі, інших клієнтів у цьому залі ми не обслуговуємо.
Можливі два варіанти проведення поминок:
Перший варіант: у нашому кафе – До вашої уваги надаються дві зали місткістю до 35 та до 60 осіб. Вартість поминального обіду становить від 50 грн./чол.
Другий варіант: ми приготуємо, доставимо та обслужимо Ваш обід на Вашій території.
Серед безлічі пропозицій на запит «поминальні обіди вЧернігові» наше кафе має низку переваг:
- страви нашої кухні по-домашньому смачні,
- наш зал - сучасний, з тихою та затишною атмосферою,
- Ціни - доступні.
Сам же поминальний обід має бути, перш за все, простим та суворим. Ми допоможемо провести поминальний обід, який у скрутну хвилину підтримуватиме в людях сили, як фізичні, так і духовні. Ми проконтролюємо, щоб поминальна трапеза була приготовлена ​​тільки зі свіжих та якісних продуктів, щоб не затьмарювати цей і без того скорботний день іншими нещасними випадками. Ми створимо атмосферу, за якої поминальний обід сприятиме гарній бесіді і зберігатиме тиху душевну енергетику, в якій люди, які зібралися разом для спілкування на згадку про покійного, зможуть хоча б трохи відпочити від турбот.

Ми працюємо для Вас!
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Vovan | 19.01.2018 21:21:34 | ip: 172.16.161.39
Ого!!! Уже представляю эти поминки:) Люди ну вы даёте! Это типа хоронили тёщу, порвали два баяна. Не тёщу ли случайно хоронили? Это прикол. Надо ж нажратся так, шоб ножки у стола повыламывать, а потом их ногами держать. Как вы там вообще гречку разглядели. По ходу там была только водка:) Очень весёлое заведение. Никогда не был, но следующую днюху буду отмечать там. Мне уже нравится:)
Владимир | 27.11.2017 08:54:15 | ip: 5.248.247.89
Праздновали День Рождения, понравилось, атмосфера домашняя. Посидели реально как дома, все очень вкусно.Нас было немного - 14 человек, но самое интересное, мы сидели в малом зале а девушка-администратор предложила нам второй зал для танцев. Рекомендую.
Ира | 15.11.2017 13:29:29 | ip: 94.178.168.24
Пришлось побывать в этом заведении на поминках. Дорого, невкусно, особое внимание заслуживала гречка, в которой были одни неочищенные ядра ( я честно за всю жизнь такого не видела). Стол один был сломан, его приходилось некоторым людям держать. Но самое интересное было в конце, когда все почти ушли. Нам отдали бутылку водки и две пачки сока (спиртное и воды с соками закупали за свои деньги), якобы забыли поставить на стол. Случилось это после того, как сказали "бармену-официанту" (одно лицо) про качество кафе. Делайте выводы сами.
Витя | 05.10.2017 14:37:53 | ip: 46.133.217.82
ужас! Это не казабигзабигаловка
Порции маленькие и невкусные!
Никому бы не посоветовал здесь побывать.
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: