запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Сила КВН в том, что он объединяет!

Опубликовано - 18.04.11 16:18
   На календарі 15 квітня, а це означає, що у Міському Палаці культури проходить друга гра 1/8 фіналу чернігівської відкритої ліги КВК. Повний зал глядачів, суворе журі, чарівні ведучі ……….. начебто все на місці, можна починати.
   КВК – гра багатогранна, тому і грати в ній потрібно всіма без винятку гранями свого таланту. І цього вечора свої таланти із задоволенням продемонстрували нам такі команди:
        "Збірна капітанів" – місто Чернігів
        "Люди "Ч" – місто Чернігів
        "Кляки" - місто Гомель
       "8 у квадраті" - місто Прилуки
        "3-D формат" - місто Славутич
   Свої здібності в nbsp; веселості команди демонстрували протягом   3 конкурси: привітання, біотлон-розминка та міні музичне завдання.
   Почали всі команди впевнено і добре зарекомендували себе у привітанні. Зал нестримно сміявся, а журі уважно оцінювало команди. Вищий бал у цьому конкурсі здобули наші друзі з Білорусі команда «Кляки». Хоча також хочеться відзначити команду "3-D формат" - місто Славутич, які також були дуже артистичні та добре підготовлені.
   Розминка вважається найскладнішим конкурсом, який вимагає від учасників максимумкмітливості. У цьому випадку конкурс трохи спростили для команд – ndash; у біотлон-розминці команди спочатку читали заготовлені жарти, а потім відповідали на запитання журі. Але й тут команди просто вразили залу своїми гарячими експромтами. Збірна капітанів стала лідером імпровізації та перемогла у розминці.
   У міні музичному конкурсі хлопцям довелося співати, танцювати та веселити глядачів так, щоб довести, що вони гідні пройти в ¼ фіналу. Але на жаль, після завершення гри з однією з команд нам довелося попрощатися. На думку журі трішки не вистачило досвіду та винахідливості молодій команді «Люди Че» з Чернігова.
   Ну і звичайно хочеться назвати ім'я тієї команди, яка стала лідером, яка забрала головний грошовий приз та бурхливі овації глядачів – це команда "Кляки» місто Гомель.
   Карта Чернігова, як і раніше, підтримує Чернігівську відкриту лігу КВК. Всім командам велике спасибі за гру, а глядачам за підтримку та теплий прийом.
   КВК - це не просто гра - це спосіб життя.

alt="" src="/media/blog/kvn_15_04_11/0001.jpg" />

Чернігівська відкрита ліга КВК 2 гра 1/8 фіналу



Команда "3-D формат" - місто Славутич



Команда "Люди "Че" - місто Чернігів



Команда "Збірна капітанів" - місто Чернігів



Команда "Кляки" - місто Гомель



Команда "8 у квадраті" - місто Прилуки



Представник "Карти Чернігова" член журі - Олександр Литвиненко



Коментарі

 map.cn.ua (0)  

Меню


Архів


О проекте


Новости проекта


Лента изменений