запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Ваши фотографии Чернигова на нашем сайте!

Опубликовано - 25.11.09 20:10

Good news everyone!

Прекрасно розуміючи, що ви, наші шановні користувачі і є головне наше багатство, розуміючи, що без вас практично неможливий розвиток ресурсу, наповнення його інформацією, удосконалення, і знаючи про вашу любов до нашого рідному місту, ми запланували цілу низку заходів, що сприяють прийняттю вами активної участі у проекті з користю для себе та для рідного міста!

Перший крок на цьому шляху - додавання ваших фотографій до адрес на карті Чернігова!

Це дасть можливість ще більше популяризувати наше рідне місто, допоможе людям краще його дізнатися та гідно оцінити!

Додавати фотографії можна до будь-якої адреси, зареєстрованої у нас у розділі "Карта" і має власну сторінку.

Для цього на сторінці конкретної адреси, під карткою є блок з фотографіями та посиланням "+ Додати фото для цієї адреси".

Посилання для додавання фото користувача

Є певний перелік вимог, що пред'являються нами до фотографій, які Ви, можливо, захочете розмістити: розмір (не більше 1Мб), формат (бажано jpg) ,на фотографії не повинні бути присутні особи та номери автомобілів.

Але найголовніше - фотографія повинна бути гарною. Природно, це може бути і не якість професійного фотографа, але певна естетика знімка, деталізація, освітлення - повинні бути прийнятними і радувати око мешканців нашого міста та його гостей.

Додавати фотографії можуть тільки зареєстровані користувачі!

Для Вашої зручності, якщо Ви просто не увійшли під своїм обліковим записом (або взагалі не маєте її), ми передбачаємо варіант швидкої реєстрації/авторизації, що дозволяє провести всі ці операції не залишаючи необхідної Вам сторінки.

Просто заповніть форму, зачекайте на відповідь сервера, і, якщо все зроблено правильно - сторінка, на якій Ви зараз знаходитесь, буде оновлена. І Ви зможете продовжити дії щодо додавання фотографій.

Форма для додавання фотографій проста:

Форма для додавання фотографії користувача

Все, що Вам необхідно зробити, це:

- вибрати фотографію за допомогою кнопки "Огляд..."
- завантажити її, натиснувши на кнопку "Завантажити" (при цьому внизу, під полем з ім'ям файлу з'явиться зменшене зображення Вашої фотографії)
- при необхідності - додати невеликий опис фотографії (це може бути дата, місце, будь-яка інша адекватна інформація з фотографії)
- натиснути на кнопку зберегти

Якщо все зроблено правильно, результат може бути, наприклад, таким:

Результат додавання фотографії користувача

Після того, як наші модератори проконтролюють правильність заповнення інформації та відповідність її нашим вимогам, фотографія буде доступна на сайті, на сторінці адреси.

Внизу під фотографією робиться позначка про те, що фото було завантажено користувачем:

Інформація про те, що фотографію було додано конкретним користувачем

Зрозуміло, Ваші зусилля та Ваш внесок у розвиток ресурсу не пропадуть даремно!

У недалекому майбутньому ми плануємо запровадження рейтингу користувачів, який безпосередньо залежатиме від їх активності. Цей рейтинг дозволить Вам отримувати доступ до певних сервісів сайту, бути успішнішим на віртуальному ринку праці нашого міста (зі своїм резюме) та багато іншого!

Завжди раді вашим відгукам та пропозиціям!

З повагою, команда map.cn.ua



Коментарі

 map.cn.ua (0)  

Меню


Архів


О проекте


Новости проекта


Лента изменений