запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Рейтинг ортопедичних матраців 2018-2019

Великі фізичні та психологічні навантаження потребують повноцінного відпочинку під час сну. Недосипання, безсоння є причиною безлічі нервових розладів та хронічних захворювань. Ортопедичний матрац дозволить відпочити та відновитися, відчути приплив сил та енергії. І все це – завдяки конструктивним особливостям та сучасним технологічним рішенням у його виробництві.

 

ортопедичні матраци

>

 

 

 

Якщо збираєтеся купити якісний виріб, який буде служити довго, не втрачаючи своїх унікальних якостей, краще звернутися до інтернет-магазину «МебліОК». Ортопедичні матраци представлені в найширшому асортименті. Є моделі різного типу жорсткості, форм та конструкцій. Каталог постійно поповнюється новинками, проводяться акції, діють знижки та спеціальні пропозиції.

Серед виробників ортопедичних матраців, помітно виділяються такі популярні бренди:

 

  1. Magniflex (Магніфлекс). Італійська компанія, яка успішно розвивається та має представництва у 45 країнах. Сучасне обладнання, великі виробничі потужності дозволяють випускати якісні та безпечні вироби. Весь товар сертифікований незалежними лабораторіями, які підтверджують відсутність алергенів та інших шкідливих речовин.

  2. Аскона. Найбільший у Росії виробник ортопедичних матраців, є частиною шведського концерну «Hilding Anders Group». Використовує унікальні розробки для конструкції пружинних блоків. Дріт, з якого виготовлені конструктивні елементи найвищої якості, що пройшли антикорозійну та термічну обробку.

  3. Катеринославські Меблеві Майстерні (ЕММ). Українська компанія, яка працює на обладнанні відомих американських та європейських марок. У виробництві застосовуються власні інноваційні розробки. Весь товар сертифіковано.

  4. MatroLuxe (МатроЛюкс). Український виробник з іноземними інвестиціями та новітніми технологіями. В асортименті є як пружинні, так і безпружинні моделі.

  5. Come-for (Ком Фор). Компанія є одним із найкращих виробників матраців на Україні. Працює на закордонному устаткуванні з якісними матеріалами, що пройшли сертифікацію у країнах Європи. Для оббивки використовуються тільки органічні тканини: трикотаж та бавовна.

ортопедичні матраци від меблевок

Покупка ортопедичного матраца популярного бренду стане чудовим придбанням на довгі роки. У інтернет-магазині «Mebelok» є великий вибір моделей, які відповідають усім вимогам, що висуваються. Щоб вибрати якісний виріб, достатньо розглянути фото, ознайомитися з характеристиками, ціною та порівняти з іншими варіантами.