запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Чоловічі золоті браслети: вибираємо класику

Чоловічі браслети набувають все більшої популярності. Раніше чоловіки носили лише обручку та ланцюжок з хрестиком, а зараз сильна стать стежить за гармонійністю аксесуарної групи. Браслет із золота білого, червоного або жовтого кольору – ознака високого статусу, достатку та гарного смаку у чоловіка, тому цей аксесуар найчастіше необхідний. Перейдіть за посиланням https://zolotoyvek.ua/ru/braslety/l/pol:muzhskie/ vid_metalla:zoloto/ та вибирайте чоловічі золоті браслети, щоб доповнити образ та підкреслити статус.


Які бувають золоті браслети для чоловіків


Жінки носять браслети не тільки на руці, а й на передпліччі чи нозі, залежно від виду прикраси. Але чоловіки одягають аксесуар виключно на зап'ястя. Є різні моделі золотих браслетів, які зможете купити у Золотому Віці:

  • жорсткі моделі, які в свою чергу класифікуються на пружинні, шарнірні та замкнуті;

  • м'які аксесуари, які можна стиснути — глідерні, плетені із вставками дорогоцінних металів, у вигляді ланцюжка.


Перший варіант віддають перевагу молодим людям, а другий — це універсальний аксесуар для зрілих чоловіків з високим статусом та достатком.

Чоловічі золоті Браслети Золотий Вік

Як вибрати класичний золотий браслет для чоловіка


Вибір має бути складним, оскільки класичних дизайнів багато. Браслет потрібно вибирати з урахуванням переваг чоловіка, його способу життя, які переважають в образах аксесуарів, комфорту. Зважайте на такі критерії:

  1. Метал. Якщо ви віддаєте перевагу золоту, то можете вибрати колір металу. Червоне золото — класичний варіант для чоловічого браслета або іншої ювелірної прикраси, який підійде чоловікові будь-якого віку та професії. Біле золото віддають перевагу людям різного віку, холодний платиновий блиск прикраси надає йому особливого статусу.

  2. Дизайн. Є красиві класичні моделі з литого золота з інкрустацією каміння. Не менш красиві золоті браслети у вигляді ланцюжка. В цьому випадку потрібно підібрати гарне плетіння, яке сподобається чоловікам. Найпопулярніше з представлених — бісмарк. Воно підійде для тих, хто веде активний спосіб життя, має гарний смак та носить різні аксесуари. Плетіння надійне та довговічне.


Якщо не знаєте, де купити золотий браслет для чоловіка в класичному стилі, звертайтеся до Золотого Віку. Тут представлено безліч моделей, а якість перевіряється у пробірній палаті та центрі Гемології України.