запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

AC Electric – доступність комфортної атмосфери

 

 

Завдяки використанню сучасних технологій людина може створювати навколо себе затишок та комфортну атмосферу. Системи кондиціювання – пристрої, які вже давно стали доступні широкому колу споживачів завдяки своїм компактним розмірам, інноваційним інженерним рішенням, максимальній надійності та допустимому споживанню електроенергії. Прийнявши рішення придбати подібну техніку, зверніть увагу на кондиціонер AC Electric. Це обладнання відповідає визначенню кращої ціни/якості, працює ефективно та гарантує виконання базового функціоналу.

 

Відмінні риси «новачка» на ринку кондиціонерів

 

На ринок СНД бренд АС Електрик вийшов не так давно. З моменту появи продукції компанія позиціонувала свою техніку як оптимальне рішення для масового споживання. Були позначені відмінні риси продукції:

 

  • Базовий функціонал;

  • Вентиляція;

  • Функції охолодження та нагрівання;

  • Можливість осушення повітря;

  • Високий рівень надійності в плані інженерних розробок, що використовуються;

  • Проста, але високотехнологічна конструкція;

  • Робочі показники аналогічні дорогим моделям інших відомих виробників;

  • Гарантована якість, яка обумовлена ​​використанням багатоетапної системи виробничого контролю.

 

Як запевняє виробник, у процесі виготовлення систем кондиціювання застосовується інженерний досвід фахівців, які працювали з компаніями Mitshubishi та Fuji. Техніка оснащується компресорами від лідера на ринку – корпорації Toshiba.

 

На виробництві активно впроваджується система контролю якості 36-ти ступінчастого рівня, де вивчається кожен етап складального процесу. Такий моніторинг вважається стандартом якісних показників японських виробників. Використовується лише матеріал, що пройшов сертифікацію у сфері екології та безпеки для людини, що не завдає шкоди навколишньому світу. Подібні технології активно використовуються у виробництві кондиціонерів, які представлені на засланні.

 

AC Electric – корпорація, яка може сміливо заявити про те, що її продукція орієнтована на відмінне виконання базової функціональності та може вважатися втіленням мінімалістичного стилю. Ця тенденція чітко відстежується у вартості обладнання – техніка від Fuji буде коштувати в кілька разів більше, але без кардинальних змін щодо характеристик.