запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Ефективне очищення води в басейні за допомогою коагулянтів

Помітили, що вода у басейні стала каламутною? Ця проблема легко усувається шляхом використання коагулянтів. Як ці речовини працюють?

 

Єдиний спосіб усунути помутніння води в басейні

 

Експлуатація басейну вимагає використання системи механічного фільтрування, вона чудово справляється з великими та середніми частинками забруднень. Але фільтр пропускає надто дрібні частинки, вони просочуються через нього і знову опиняються у воді, в результаті вона стає каламутною.

 

Є безліч причин, які прискорюють процес помутніння та забруднення басейну:

 

  • використання неякісної фільтрувальної системи;
  • відсутність належного догляду за поверхнею чаші;
  • забруднення води внаслідок зовнішніх факторів (наприклад, через вітер);
  • підвищена температура води та ін.

 

Боротися з помутнінням і дрібними частинками бруду можна лише одним способом – додаванням у воду спеціальних речовин, що отримали назву коагулянти та флокулянти. З видами продуктів догляду за басейном можна ознайомитися на сайті компанії Aquapolis, що пропонує широкий вибір рішень.

 

Якісний коагулянт для басейну нейтралізує забруднення та забезпечує отримання ідеально чистої та прозорої води. До того ж, продукт посилює дію дезінфікуючих засобів. Коагулянти застосовують у будь-яких басейнах та штучних водоймах, незалежно від типу фільтрувальної системи.

 

Види коагулюючих речовин – від порошків до гранул

 

Працювати з коагулянтом дуже легко, достатньо ввести його у воду перед фільтром. Речовина утворює осад, що обволікає та зв'язує дрібні забруднення, після чого їх залишається виловити сачком (якщо ви використовуєте систему очищення на основі активного кисню, то і сачок не потрібно).

 

Розрізняють дві технології коагуляції:

  • безперервну – постійна та рівномірна подача реагенту;
  • ударну – одноразове додавання речовини у великих дозах.

 

На ринку представлено кілька видів коагулянтів: порошкові, рідкі та гранульовані. Існують засоби 3 в 1, призначені для постійної обробки басейну. Продукт ефективно бореться з мікробами, бактеріями, водоростями та грибками, а також очищує воду від дрібних забруднень.

 

Очищення можна здійснювати за допомогою коагулянтів тривалої дії, виконаних у вигляді пігулок. Існують кошти в гранулах, які дозволяють отримувати буквально кристально чисту воду.

 

Докладніше з характеристиками різних продуктів знайомтесь на сайті компанії «Акваполіс», в її каталогах представлена ​​вся лінійка засобів догляду за басейнами.