запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Якісна кам'яна стільниця для ванної

< /p>Стільниця для ванної - це новомодні віяння, які продиктовані зручною функціональністю та естетичністю зовнішнього вигляду. Замість банального умивальника людині у користування приходить якісна кам'яна стільниця для ванної, яку можна застосовувати в основному для зберігання особистих гігієнічних речей.

Стільниця – особливості, модифікації

У чому різниця між стільницями у ванних кімнатах та кухонних приміщеннях? В експлуатаційних умовах та навантаженнях, що випробовуються стільницею. У кухонних приміщеннях максимальні навантаження, а у ванній вони будуть щадними. Завдяки цьому фактору стільниця для ванних кімнат може бути виготовлена ​​з матеріалу:

  • Скляні модифікації;

  • продукція із природного матеріалу;

  • Штучний камінь;

  • Дерево;

  • Мармурова плита;

  • МДФ;

  • мозаїчні зі скла або керамічні.

Штучний камінь не поступиться натуральному родичу. Така стільниця виготовляється з крихти каменю – мармуру, граніту та інших видів, які з'єднуються за допомогою акрилу. Відомо ще таку назву, як акрилова стільниця. Такий виріб має аналогічні характеристики, що і натуральний матеріал плюс доступна ціна. Недоліками будуть:

  • Велика вага;

  • Мінімум стійкості до появи пошкоджень та подряпин. Необхідно відзначити, що навіть пошкодження, що виникли, можна легко усунути за допомогою банального полірування.

  • Натуральний камінь єдиний матеріал, якому притаманні незвичайна міцність і максимум стійкості до можливих видів ушкодження. Як правило, для виготовлення стільниць застосовується мармур, який відполірується спеціальним способом. Причому камінь може бути матовим та глянсовим. Достоїнств цього матеріалу маса, а мінусів тільки два – величезна вага та чимала вартість.

Вибір стільниці для ванної кімнати

У чому полягає зручність використання стільниць у ванній кімнаті?

Насамперед, в основі самої стільниці, місцем, куди вона буде встановлена. Тут полягає її функціональність. Сучасні виробники пропонують два варіанти виготовлення – підлоговий та настінний. Розрізняються вони лише способом своєї установки. Помітні будуть невеликі відмінності в настінному варіанті, які зможуть забезпечити простоту догляду за покриттям для підлоги у ванній.

Настінні варіанти практично не поступаються попередньої моделі. Тут є трохи менша місткість і складніший процес установки. Ці меблі повинні навішуватися на стіни за допомогою анкерів.

До окремого розряду відносять декоративні варіанти з повною відсутністю тумбочок та шаф.

Підлогові стільниці будуть відрізнятися простотою установки, що включає вибір місця та встановлення на ніжки з подальшим їх регулюванням, далі відбувається підключенням умивальника до водопровідної та каналізаційної системи. Такий виріб матиме максимум місткості, адже під стільницею ви можете розміщувати все, що може знадобитися при догляді за собою. Крім цього, в деяких моделях передбачено наявність додаткових скриньок та полиць.

Користуючись каталогом на сайті https://beversmarmyr.com/, ви легко зможете вибрати свій оптимальний варіант стільниці для ванної кімнати. Для початку визначтеся, з якою метою ви купуєте ці меблі, підберіть зручні матеріали, і, звичайно ж, вирішите питання щодо габаритів виробу.