запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Поради від експертів AutoElectro щодо вибору ксенонових ламп

Переваги використання ксенонових ламп

 

Ксенон є дуже популярним типом освітлення для сучасних автомобілів. Щоб виключити недостатньо якісне освітлення під час руху на машині, розумно встановити або ксенонові лампи h7 або інші моделі. Всі вони відрізняються набором необхідних переваг, які роблять експлуатацію реально ефективною та якісною. Помічником будь-якого водія стають лампи від перевіреного виробника. Головне придбати їх у перевіреному місці, коли можна попередньо проконсультуватись із професіоналами. Інтернет-магазин пропонує не тільки широкий асортимент, але й привабливі умови, чесні ціни, інші плюси.



 

Використання ксенону дуже зручний варіант, тому що такі лампи характеризуються тривалим терміном експлуатації. Більшість сучасних моделей ламп можуть успішно експлуатуватися протягом трьох тисяч годин. За підрахунками фахівців цей показник становить приблизно половину терміну використання автомобіля. Тому можна реально заощадити на комплектуючих, а також енергії під час руху.

 

Поради професіоналів на вибір

 

Щоб підібрати ідеальний формат ксенонових ламп, важливо скористатися підказками професіоналів. Не кожен водій точно розуміє, на що треба звертати увагу. Якісний ксенон h7 треба вибирати від перевірених виробників. Є кілька основних компаній, які гарантують ідеальну якість продукції, велику кількість моделей тощо.

 

Треба використовувати ксенонове освітлення з оптимальними показниками колірної температури. Це дуже важливий показник. Найпоширенішим варіантом вважається показник лампи 4300К. Завдяки ньому можна буде побачити дорогу та все, що там відбувається без особливих проблем. За такого показника досягається оптимальний показник яскравості. Світіння має біло-жовтий відтінок. Можна вибирати і більші показники температури світіння, наприклад, до 6000К. Понад цей показник яскравість буде не дуже гарною.

 

Якщо потрібно забезпечити не тільки ближнє світло, варто задуматися над придбанням біксенонових ламп. Ще треба звертати увагу на тип цоколя. Під різні моделі автомобілів та конкретні типи освітлювальних приладів підбираються свої лампи. Наприклад, ксенонові лампочки h7 підходять для більшості сучасних іномарок.

 

 

Де купити якісний ксенон?

 

Вибір місця покупки також неймовірно важливий. В Україні зараз є чимало точок, у яких можна придбати лампи цього формату. Не варто довіряти неперевіреним магазинам, ринкам та іншим подібним об'єктам. Спеціалізований магазин точно буде найкращим місцем. У Києві легко забрати товар самостійно, але можна також замовити доставку до регіонів.

 

Джерело: https://autoelectro.ua/