запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Пульт для телевізора – причини поломки та вихід із ситуації

Пульт дистанційного керування – пристрій, який було створено спеціально для того, щоб повсякденне життя стало ще комфортнішим. Лінь – двигун прогресу, і подібна деталь у побутовому застосуванні – пряме тому підтвердження. Пульт для телевізора в AKS досить міцно вкоренився в кожному будинку України, і важко уявити собі людину, яка не була б знайомий з цією річчю і не застосовував її систематично.

У кожного пристрою є свій термін експлуатації, це перше. Друге – пульти часто губляться, зношуються чи застарівають. Крім найбанальніших поломок, буває різні ситуації, коли використання надалі неможливе, тому що кнопки пошкодив пес або місце знаходження невідомо. У подібних ситуаціях єдиний можливий вихід - купити новий пульт від телевізора і вартість нового пристрою вже не має значення. Найбільш зручним варіантом стане пошук та придбання несправного пристрою в інтернет магазині Києва, щоб заощадити час та гроші.

пульт ДК

Причини поломки пульта від телевізора

 

Найпоширенішою проблемою виходу з ладу пульта – несправності в акумуляторній складовій. Батарея може бути втрачена або розряджена, а вартість заміни акумуляторної батареї може бути приблизно такою самою, як і ціна нового пульта. Серед інших варто назвати ще й такі причини:

 

  • Інфрачервоний датчик вийшов з ладу.

  • Несправність плати.

  • Непрацюючі кнопки – причина такого явища – зношена мембрана.

 

Для того, щоб провести самостійну діагностику проблем, можна використовувати камеру телефону, за допомогою якої переглядаються інфрачервоні промені. Їхня відсутність говорить про те, що настав час купити новий пульт від телевізора. Ціна пульта буде різною залежно від необхідної моделі та бажаних можливостей.

Замовити пристрій можна, скориставшись послугами інтернет магазинів, які пропонують великий вибір різних моделей пультів. За відсутності необхідного завжди можна придбати універсальну модель. Головна перевага такого варіанта полягає в тому, що пульт підходить не тільки до будь-якого телевізора, але ще й здатний відправляти команди на двд, і ціна при цьому не вдарить по бюджету.

 

Види пультів

 

Будь-який пристрій має кілька варіантів виконання. Види пультів дистанційного керування:

 

  • Оригінальні пульти, які підходять виключно до певної моделі ТБ.

  • Пульт для телевізора від виробника, який підходить до серії ТБ.

  • Універсальний фірмовий пульт.

  • Універсальний для всіх.

 

Перевага покупки пристрою в інтернет магазині в тому, що незалежно від місця проживання, Київ чи будь-яке інше місто України, можна в найкоротші терміни знайти необхідну модель, оформити замовлення та отримати на руки. При цьому, зберегти за собою право гарантованого обміну або повернення через несумісність або шлюб моделі з телевізором.

 

Для того, щоб якомога точно визначити необхідну модель, потрібно знати, де подивитися маркування. Ціна пристрою залежатиме від безлічі факторів, а значить, щоб не переплатити і отримати якісний товар потрібно знати конкретну модель.

 

Традиційно вся необхідна інформація про пристрій знаходиться на лицьовій панелі, тильній частині, під кришкою батерейки або в технічному паспорті телевізора. У тому випадку, якщо старий пульт втрачено, а тих паспорт не збережено, замовити новий можна за візуальною подібністю. Подібна можливість є досить поширеною послугою, адже кожен пульт має свої відмінні риси в дизайні, закладені виробником.